Rămâi conectat

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.”

În perioada 18 martie – 26 aprilie, 
după ce au depus jurământul militar, 9 elevi de la Școlile Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, îşi vor desfășura primul stagiul de practică la Jandarmeria Alba.

Tinerii elevi au fost primiţi de dl. Colonel Pașca Tudor-Gheorghe, Inspectorul Șef al Jandarmeriei Alba, care le-a vorbit despre cariera militară, implicațiile și responsabilitățile pe care aceasta armă le impune.

Elevii își vor desfășura activitatea la structurile de pază și vor fi îndrumați în această perioadă, de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei Polițiștii din Sebeș, investigează o posibilă infracțiune de înșelăciune, făcută de un tânăr de 21 de ani din București asupra unui bărbat din oraș. A postat că vinde un scuter electric, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea