Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOCAR de COVID la Judecătoria Blaj: NOUĂ angajați au fost depistați pozitiv. Instanța, ÎNCHISĂ, în cursul zilei de joi

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOCAR de COVID la Judecătoria Blaj: NOUĂ angajați au fost depistați pozitiv. Instanța, ÎNCHISĂ, în cursul zilei de joi

Judecătoria Blaj nu a scăpat de valul 5 al pandemiei de COVID-19, nouă cazuri pozitive de infectare fiind înregistrate în rândul angajaților.

Nouă angajați din cadrul Judecătoriei Blaj au fost depistați pozitiv cu COVID-19, astfel, în cursul zilei de joi, 20 ianuarie, Instanța nu își va desfășura activitatea.

„Având în vedere numărul mare de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 identificate la nivelul personalului instanței, Judecătoria Blaj nu își va putea desfășura activitatea joi, 20.01.2022.

Curtea de Apel Alba Iulia va face publice în cursul zilei de mâine măsurile care vor fi dispuse în continuare.”, au transmis reprezentanții Curții de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Protest spontan al cetățenilor din Munții Apuseni, la Prefectura Alba: Cer reabilitarea drumului național DN 74

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIVE VIDEO | Protest spontan al cetățenilor din Munții Apuseni, la Prefectura Alba: Cer reabilitarea drumului național DN 74 Astăzi, 8 decembrie, în Munții Apuseni a pornit un protest spontan, unde moții au blocat drumul național DN74, după ce, vreme de 3 ani, drumul încă nu a fost modernizat. Aceștia s-au deplasat la sediul Prefecturii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare