Ziarul Unirea

Florin Roman, vicepreşedinte PNL Alba spune că pensionarii trebuie să acţioneze în instanţă statul pentru recuperarea banilor reţinuţi ilegal din pensie

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

    Afaceriştii de ocazie au început să profite în Alba Iulia de pe urma bulibăşelii legislative în care au fost afundaţi din nou pensionarii dar şi de pe seama ignoranţei acestora. Astfel, contra sumei de 5 lei, pensionarilor le sunt oferite formulare tipizate, pe care aceştia să le completeze şi să le depună la Casa de Pensii Alba, solicitând recalcularea pensiei (celor cărora li s-a calculat greşit contribuţia pentru sănătate). Semnalul de alarmă a fost tras  vineri, 20 aprilie, de vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman, care, având o întâlnire cu un grup de pensionari, a aflat că aceştia nu au înţeles deloc cum îşi pot recupera sumele reţinute ilegal din pensie de statul român şi unii dintre ei chiar şi-au procurat tipizatele respective. „Pensionarii trebuie să înţeleagă că abia după luna mai 2012 îşi vor vedea, teoretic banii. Dar aceşti bani nu există, pentru că ei au fost viraţi şi folosiţi deja de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Soluţia este ca pensionarii să se adreseze instanţei pentru a obliga statul, prin sentinţă executorie, să le plătească sumele reţinute ilegal. Cu penalităţi şi dobânzi, aşa cum şi statul, pe de altă parte, îşi execută financiar cetăţenii rău-platnici. De săptămâna viitoare, la sediul PNL din Alba Iulia, între orele 18.00 – 20.00, pensionarii vor găsi avocaţi care să-i îndrume spre instanţă, cu actele necesare”, a spus Roman. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

17 Comentarii

Albaiulian 21 aprilie 2012 at 8:17

Asta nu se mai potoleste in a prosti oamenii? Ii place sa se bage in seama si sa profite de nemultumirile oamenilor.De ce nu au sesizat pana acum aceasta neregula celebrii lor avocati? Ii pune pe drumuri aiurea, deoarece problema se va rezolva prin lege!

bembea 21 aprilie 2012 at 10:39

Noroc cu oameni ca dl. Florin Roman ca mai avem si politicieni care asculta si incearca sa rezolve problemele poporului. Carcotasii pot spune ce vor, oricum lumea stie cine ii poate ajuta atunci cand are o problema.

UN CETATEAN MAI INFORMAT 21 aprilie 2012 at 12:00

Da un politician care minte si se foloseste de buna credinta a oamenilor si ii va pune iar pe drum degeaba. Intradevar de dragul de a mai castiga niste voturi MINTE PENSIONARII si nu ii pasa ca vor umbla prin instante degeaba. Si prin absurd daca castigati alegerile voi USL ar trebui sa dati acesti bani SI ATUNCI SA VA VAD PE UNDE SCOATETI CAMASA CU MINCIUNILE VOASTRE SI PROMISIUNILE DESARTE NUMAI CA SA MAI GASTIGATI NISTE VOTURI SI PE URMA SA NU VA PURTETI TINE DE CUVANT

carmen 21 aprilie 2012 at 12:25

Iar incepi cu pensionarii? Nu i-ai pus destul pe drumuri anul trecut, Pitic paranoic?! Ai adus la Alba oameni din varful muntelui si…NIMIC!!!! Daca ai avea bun simt nici n-ai mai deschide subiectul pensionarilor!!!

nelu 21 aprilie 2012 at 17:41

ROMAN _PUPINCURIST PE EUTANASIU .ASTEPTAM VENITURILE DIN CONS DE ADMINISTRATIE DE PE VREMEA LUI EUTA.RUSINICA……….. TE FOLOSESTI DIN NOU DE NECAZURILE OAMENILOR.NENOROCITULE……

Aurelian 21 aprilie 2012 at 21:25

Nelule nu te lasa traisca domnul Hava si Corintul dale-in bot ca nu stu ce vor

Mihai Martin 21 aprilie 2012 at 20:18

Nenorociti îți sunteți voi portocaliii care ati luat cu japca timp de doi ani in mod ilegal acești bani! Plecați hotilor!

Aurelian 22 aprilie 2012 at 13:24

Piticul Atomic are grije de colegii PeNaLi, Av. Radu a ramas fara clienti, iar Florinel vrea sa-i dea ceva de lucru, fraierand inca o data catva pensionari!

Nasu 22 aprilie 2012 at 18:27

Baiatul asta este irecuperabil. A luuato razna rau de tot. Nici nu mai trebuie bagat in seama.

Aurelian 22 aprilie 2012 at 18:34

Reactia din ultima vreme a celor din PDL, nu-i decat “cantecul de lebada” al “cacaniilor” e “horcaitul” ala morbid “rostit” inainte de a-si “da obstescul sfarsit” aceasta “putoare” portocalie aflata in stare de metastaza avansata la “bibilica”… Avortonul portocaliu a trecut la starea de ORANJgutan si acum behaie a paguba, alaturi de 2-3 “psihocucu” sustinatori, doar doar mai prind un os de lins de la hoitul portocaliu in descompunere. Din fericire mai avem putin si scapam de putregaiul asta puturos… Degeaba se agita “un parligar” nenorocit pe aici pe forum, disperat ca-si va pierde portia de “rahat” portocaliu, fiindca pana acum s-a obisnuit sa traiasca “ca puiu-n buda”, sa ciuguleasca in dreapta si-n stanga, parazitar, constata ca i se cam ia “mau” si schelalaie schizofrenic, doar doar mai salveaza ceva din “vidanjera” portocalie, plina doldora…

nelu 22 aprilie 2012 at 21:43

AURELIAN ,comentariul tau este suburban,cred ca o reeducare ti-ar prinde bine,eventual la Aiud.Florinele tata pupa-l in partea dorsala pe Eutanasiu_ticalosul si spagarul,ca te-a facut ;om;.

Aurelian 22 aprilie 2012 at 22:13

Asta nu ii comentariul meu, ii a unui derbedeu PeNaL, care posteaza in numele meu. Nu stiu ce vrea sa faca, eventual cenzurarea comentariilor poastate sub ID de Aurelian, intrucat i-a deranjat destul de mult. Piticul Atomic, si-a pierdut credibilitatea, si Eutanasiu a lasato mai moale cu aberatiile. Cel care posteaza in numele meu, ii sigur Piticul Atomic, care isi refuleaza handicapul psihic, postand sun pseudonime, si insultand ca la usa cortului!

Besnik 23 aprilie 2012 at 8:52

Ma bucur ca cineva se mai gandeste si la pensionarii din judetul nostru. Sper ca cei mai invarsta dintre noi sa isi primeasca drepturile inapoi, care au fost taiate cu atata nerusinare.

Ardeleanu 23 aprilie 2012 at 9:57

Recunosc din comentariile anterioare fiecare personaj . Acesta nu e Aurelian , care are totuși o atitudine mult mai echilibrată .I s-a furat identitatea , deci îmi dau seama cât pot fi de hoți și ce limbaj infect pot avea liderii opoziției când vorbesc sub protecția anonimatului.Și nu a început încă campania …. Rușine!!!

Leanu 23 aprilie 2012 at 10:16

Tăierea de pensii , a afectat doar pe cei cu pensii mari , ba chiar nesimțite ..Noi cu venituri modeste, normale de astfel la PIB-ul țării , nu facem spume la gură , dar nu putem tăcea la nesfârșit.S-a tăiat de unde s-a putut ,dar mă bucur să văd că se fac investiții și lucrurile merg într-o direcție bună.

nelu 23 aprilie 2012 at 12:14

Aurelian.ticalosi au fost,ticalosi sint,ticalosi vor fi toti cei din barca rosie unde cu succes s-au incadrat si liberalii in fruntr cu EUTANASIU si sluga sa pupincurista FLORINEL.RUSINICA……………………..

Nasu 23 aprilie 2012 at 15:18

Masurile luate de catre piticul Boc ne-au dat peste cap. Numai ca asa mic cum este el a avut dreptate sa procedeze asa. Stiu ca doare si ca nu convine nimanui aplicarea acestor masuri, insa sa nu uitam ca masuri de acest gen au fost luate si in tarile alea dezvoltate din vest. Gandul despre binele pensionarilor si binele tarii au multi dintre politicieni de astazi. Hai sa ne aducem aminte cat de grijuli au fost liberalii lui Florin Roman atunci cand au fost la putere. Totul a fost gandit pentru interesele lor. Nimic pentru noi. Acum au nevoie de votul nostru si ne periaza cu tot felul de promisiuni. Dupa ce au pus tara pe butuci dau vina pe altii. De fapt lucrul acesta il fac toti cei ajunsi acolo. Credeti ca odata votat siimpins in structurile administratiei judetene sau guvernamentale Florin si ai lui se vor mai gandi la noi. Este suficient sa ne uitam la veniturile si modul in care a urcat in structurile administrative ale unor societati comerciale cu capital majoritar de stat. O indemnizatie de a lui face cat pensia pe cinci ani a unui pensionar amarat. Atunci, ce sa mai zicem?

Comentariile sunt oprite