Florin Roman solicită UDMR să se delimiteze de declarațiile anti-românești ale deputatului Kulcsar Terza Jozsef

Paul Voicu - Primar 2020

Solicităm conducerii UDMR să se delimiteze public de declarațiile deputatului UDMR de Covasna, Kulcsar Terza Jozsef , care a afirmat că, anul viitor, când se împlinesc o sută de ani de la Marea Unire, este un ,,an de doliu,, pentru comunitatea maghiară. 

Asemenea declarații, făcute chiar de către un demnitar al statului roman, nu fac altceva decât să crească tensiunile în comunitățile din Ardeal.

ELIT

Este important ca liderii UDMR să respingă în mod public aceste abordări care afectează buna conviețuire a românilor și  maghiarilor din Ardeal.

 Considerăm că maghiarii din România sunt cetățeni români, au aceleași drepturi ca și noi , iar Centenarul Marii Uniri , de anul viitor, este un prilej de sărbătoare pentru toți cetățenii acestei țări.

Mihail David - 2020

 În 2018,  trebuie să ne bucurăm împreună de cei 100 de ani care au trecut de la făurirea statului national și să arătăm tuturor că suntem o națiune matură, care privește spre viitor fără a uita însă de trecut.

Considerăm că respectarea istoriei statului roman este o  obligație pentru fiecare cetățean român, inclusiv pentru etnicii maghiari și pentru demnitarii UDMR.

Florin Roman

Deputat PNL

Vicelider Grup parlamentar

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Cititor albaiulean 23 iunie 2017 at 19:51

Mai parlamentar PNL de Alba mai lasa duelurile cu ungurii si ocupate de someri,locuri de munca,sa creasca leul fata de euro,,,,etcVedem ca tio s-a pus pata pe maghiari….!

Ion 24 iunie 2017 at 8:44

1.Vrei locuri de munca? Cine sa le ocupe? Sunt locuri de munca destule si angajatorii se plang ca nu gasesc oameni dornici sa munceasca. Gargara asta s-a cam terminat. Mergi la Bursele locurilor de munca, stai si asculta-i pe `someri` cum se lauda ca au venit si-au vizat carnetul ca sa primeasca ajutoarele in continuare. Pe cei mai multi nu-i intereseaza munca. Iar altii nu au scoala necesara, profesionala sau ceva, dar vor salarii de directori ca cei care si-au tocit ani in sir coatele pe bancile scolilor.
2. Leul a cazut acum fata de euro din pricina relatiilor nefiresti din PSD.

Trif 24 iunie 2017 at 18:46

Chiar daca are in spate, Piticul Atomic, Inteligenta Militara, fiind absolvent al Colegiului National de Aparare, Sectia Informatii, nu are „inaltimea necesara, sa-l bage cineva in seama!

infogrup 26 iunie 2017 at 15:48

Desi „isi da aere” nu are motiv,fiind un tip mediocru.Fiind mic de statura e bun sa circule prin aer,pt.ca pe pamant e mic de tot,nu se vede, degeaba il trimit cei din partid pe la televiziuni,unde spune tot felul de tampenii.Un lucru bun facut???!!!! a pus muzica in Parlament la o comisie.

nea Tagarta 27 iunie 2017 at 16:32

Noroc cu ziaru` ! Care-l baga-n seama una-n intruna ! Oare…de ce ???

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...