Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: ”PSD instaurează în județul Alba politica de cumetrie” Reacție politică la dezvăluirile făcute de ziarulunirea.ro

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Venirea PSD la guvernare a adus și obiceiurile fanariote practicate  de acest partid. Numirea în funcții importante nu se mai face  pe criterii de competență și profesionalism, ci în baza relațiilor de rudenie cu liderii PSD. Nu se mai organizează concursuri, nu se mai cere experiență , e suficientă doar relația de prietenie sau de rudenie cu mai marii partidului.

În județul Alba, noul director al Direcției Sanitar Veterinare, Ioan Martin, este fiul nașului șefului PSD Alba, Ioan Dîrzu. Acesta din urmă a declarat că ,,bănuiește,, că noul șef al DSV este medic, afirmând că a aflat din presă de aceste schimbări.

Citește și: VIDEO: ”Fără nicio legătură cu partidul”, liderul PSD Ioan Dîrzu și-a instalat o rudă la șefia unei instituții importante. Cine este noul director al DSV Alba?

Președintele PSD Alba s-a dat însă sigur de gol, deoarece a anunțat că își dorește schimbrări și la nivelul conducerii altor instituții publice din județ. O pesedizare cu acte în regulă, petrecută peste noapte, cum le place lor, fără concursuri transparente, la care să aibă acces profesioniștii. Doar oamenii de partid și rudele lor.

Situația  de la Alba se repetă în multe județe din țară, unde baronii PSD consideră că venit vremea să își ia partea leului, după preluarea puterii.

 PNL nu poate asista la această politică de restaurație dusă de PSD și de aceea solicit public liderilor PSD să înceteze să mai facă schimbări în instituțiile publice pe criterii politice, să pună capăt politicii de cumetrie și să lase administrația locală și centrală în mâinile profesioniștilor, care au câștigat legal, pe bază de competențe, funcțiile pe care le ocupă.

Florin Roman

Deputat PNL

Vicelider Grup parlamentar PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea