Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Florin Roman: Pentru mine a fost un vis să fac politică într-un partid mare de dreapta

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Vineri, în cadrul conferinței comune de presă a organizațiilor județene PNL și PDL, președintele PNL Alba Iulia a explicat că a fost încă de la început unul dintre cei care au susținut unificarea dreptei politice în România, prin fuziunea celor două partide și desemnarea unui candidat comun pentru alegerile prezidențiale.

Mircea Hava si Florin RomanÎn pofida criticilor care i se aduc, fiind identificat în ultimii doi ani drept un adversar politic activ al unor lideri PDL Alba, Roman susține că nu a lansat atacuri la persoane ci a criticat,  ca reprezentant al unui partid oponent acțiunile care nu erau în concordanță cu viziunea liberalilor. În plus, vicepreședintele CJ Alba a amintit foarte buna colaborare la nivelul administrației județene cu președintele consiliului județean, democrat-liberalul Ion Dumitrel.

O afirmație interesantă a lui Roman se referă la echipa PDL de la nivel județean, față de care își desconspiră subtil aprecierea, catalogând-o ca fiind mai puternică decât cea a liberalilor.

Eu am spus imediat după anunțarea proiectului și o spun cu sinceritate chiar dacă unii vor strâmba din nas, că mi-am dorit să pot face politică într-un mare partid politic de dreapta. Faptul că ne alăturăm unei echipe mai puternice decât a noastră, la nivel județean, nu poate să fie decât un lucru bun. Faptul că în decursul timpului au mai fost discuții, comentarii, este un lucru normal când faci politică. La toate declarațiile publice pe care le-am făcut, dacă vă veți uita, am făcut-o întodeuna cu respect față de colegii din Partidul Democrat Liberal, dar am criticat ca reprezentant al unui partid oponent acțiunile care nu erau în concordanță cu viziunea noastră. Nu au fost atacuri la persoană, nu au fost declarații care să închidă ușile astfel încât să nu le mai poți deschide.

Din punctul meu de vedere, este singura soluție fericită, nu pentru mine, nu pentru domnul Simedru, nu pentru domnul Hava sau domnul Hațegan ci pentru români.

Pentru că a lăsa PSD-ul să ne întoarcă înapoi la nivelul perioadei din 2004, când dumneavoastră și eu ca ziarist la vremea respectivă, știam ce înseamnă cenzura din partea PSD-ului, când s-au inventat baronii” locali, care au supus țara partidului stat.

Eu nu vreau să mă mai întorc la acele vremuri! Sunt un soldat de partid disciplinat și colegii mei știu foarte bine că atunci când se i-a o decizie la nivelul partidului nu o mai comentez. În cazul fuziunii, am fost unul dintre susținătorii acestui proiect, pentru că mă consider un om de dreapta.

Și poate că sunt cuvinte mari, dar pentru mine a fost un vis să fac politică în România într-un partid mare de dreapta. Și se pare că lucrurile merg în direcția cea bună, toți cei care înțeleg importanța acestui proiect și gândesc de dreapta, ne-am adunat în această familie”, a spus liberalul Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea