Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: Niciun angajat de la Hidroelectrica Sebes nu va fi disponibilizat. Poate doar șefii!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Florin Roman: „Niciun angajat de la Hidroelectrica Sebes nu va fi disponibilizat. Poate doar șefii! Afirmația aparține lui Florin Roman, vicepreședintele Consiliului județean Alba, care, împreună cu senatorul PNL Teodor Atanasiu au purtat luni discuții la București cu conducerea OPSPI (fostul AVAS), aceasta dându-le asigurări că Hidroelectrica Sebeș nu va fi afectată de disponibilizări.

“Astăzi împreuna cu senatorul PNL, Teodor Atanasiu, am fost la discuții la OPSPI la directorul general Gabriel Dumitrascu. Am o veste BUNA: nici un om nu va fi disponibilizat la Hidroelectrica Sebes. Poate doar sefii. Vor fi disponibilizati 150 de oameni la nivel national, cei aflați in prag de pensionare si prin cumularea functiilor de conducere, ca urmare a reorganizarii” a declarat vicepreședintele CJ Alba.

Roman a transmis un mesaj și unor lideri ai PD-L Alba care au declarat săptămâna trecută că disponibilizările de la Sebeș ar fi o “sanctionare politica” din partea Guvernului USL, a celor din Alba, care au votat PD-L.

“Așadar, nimeni din salariatii de rând nu-si va pierde locul de munca. Cât despre „sanctionare politica” mai multă seriozitate nu ar strica, cand vorbesti de locurile de munca ale unor oameni si de familiile lor”, a comentat Florin Roman.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi La Teiuș continuă lucrările de modernizare în mai multe zone din oraș. Reprezentanții primăriei au dat detalii despre reabilitarea energetică a școlii primare și montarea scurgerilor pluviale pe două străzi. Citește și: FOTO | Continuă lucrările de modernizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea