Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: „Mâine RADEM PENSIILE SPECIALE ale parlamentarilor. Nu mă opresc aici!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman spune că în cursul zilei de miercuri se va vota eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, iar în ceea ce privește revocarea avocatului poporului, comisiile juridice au termen două săptămâni să adopte raportul privind revocarea Renatei Weber.

„Mâine RADEM PENSIILE SPECIALE ale parlamentarilor, pentru că mi-am asumat scrierea unui proiect de lege, în calitate de deputat PNL.

Asta e diferența între VORBELE GOALE ale unora care exploatează mediatic acest subiect, dar care s-au oprit aici și FAPTELE altora, a celor care au și scris un proiect de abrogare.

Se face dreptate și în cazul revocării lui Renate Weber! Solicitarea mea a fost aprobată de către Birourile Permanente reunite, iar comisiile juridice au termen două săptămâni să adopte raportul privind revocarea doamnei Weber.

Fără muncă și fără presiune publică nu cred ca aș fi reușit! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în cele două demersuri, menite să redea încrederea românilor în Parlament, dar mai ales în Avocatul Poporului. Nu mă opresc aici!”, a scris deputatul Florin Roman pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea