Ziarul Unirea

Florin Roman: Drumul Vurpăr-Pâclişa, o soluţie pentru detensionarea traficului la intrarea în municipiul Alba Iulia

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

 Florin Roman, vicepreşedinte al CJ Alba, a anunţat ieri în cadrul unei conferinţe de presă principalele obiective ale administraţiei judeţene în ceea ce priveşte reabilitarea drumurilor din judeţ în 2013. Astfel, finalizarea drumului Vurpăr-Pâclişa-Alba Iulia va fi unul dintre obiectivele principale ale CJ Alba ce vor fi finalizate în 2013, având ca scop detensionarea traficului rutier la intrarea în municipiul reşedinţă de judeţ. Pe traseul acestui drum va intra în reparaţie capitală şi podul de peste Mureş, de la Vurpăr. Lucrarea, bugetată deja pentru 2013, presupune continuarea drumului de la limita cu judeţul Hunedoara (fiind deja asfaltaţi 7 km de pe traseul din Alba) prin Blandiana, spre Vinţu de Jos.
Traseul pitoresc de la Poiana Gălzii, Întregalde, va putea fi pus în sfârşit în valoare prin reabilitarea totală a DJ 706K, pe o porţiune de 15 km. În această toamnă a fost licitată lucrarea pe o porţiune de 7 km, între Poiana Gălzii şi Roica iar în primăvară va fi licitată şi executată lucrarea între Roica şi Întregalde.
Drumul comunal dintre Bucium spre Mogoş, cu intersecţie în DN 74, a fost asfaltat pe o porţiune de 7,4 km, urmând ca finalizarea lucrărilor să se facă după ce canalizarea va fi introdusă complet pe o distanţă rămasă de 1,5 km.
Podul de peste Ampoi, înspre Ciugud prin Drâmbar va intra în reparaţii capitale iar cei 1,9 km de drum rămas neasfaltat în Drâmbar vor fi atacaţi în 2013, după ce se va încerca urgentarea unor proceduri birocratice.
La capitolul drumuri judeţene reabilitate şi recepţionate, vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman a ţinut să precizeze că mare parte dintre aceste lucrări fuseseră deja începute de colegii săi de la Direcţia Tehnică a CJ Alba şi SC DPL însă finalizarea acestora nu a fost posibilă deoarece ultima tranşă din fondurile necesare rămăseseră blocate pe la ministerele de resort. Vicepreşedintele CJ Alba a mărturisit că vizitele sale repetate la Bucureşti nu au fost în van, mare parte dintre fondurile necesare judeţului Alba şi care au înţepenit pe la ministere începând să fie din nou vizibile. Au fost finalizate astfel: DC 161 Ciuruleasa, DC 99 Lupşa, DC 19 Teiuş, DC 85 Vidra. Roman a completat că au mai rămas 4-5 proiecte neterminate dar care sunt în stadiu avansat de finalizare, în special în Lunca Târnavelor.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

16 Comentarii

MIRELA 8 noiembrie 2012 at 17:36

Felicitari domnule Roman, sunteti unul din putinii care vorbiti putin si faceti mult!Toata stima pentru oamenii ca dumneavoastra!

Stoia Mihnea 8 noiembrie 2012 at 17:52

Vorbește cel care pana mai ieri lovea in Dumitrel si hava si acum sa dus sa le care mapa. Rusine Florine chiar promiteai dar te ai luat dupa tatal tau Atanasiu si nu e bine vorbesti doar de drumuri si poduri ca si obositul de negrutiu.ai dezamăgit părerea mea.

Hipopotamul Portocaliu 8 noiembrie 2012 at 18:35

Nota 10 ! Ai pus punctul pe I si sper ca acest pupincurist ordenar sa fie dat afara cat mai repede din PNL !

Sophie 8 noiembrie 2012 at 18:51

Ar trebui sa ai mai mult respect hipopotamule ! Florin tace si face ! Daca nu ii cunosti activitatea te rog, nu mai vorbi ! O sa faci febra musculara la degete !

Alex Danila 9 noiembrie 2012 at 21:08

Dar tu ii cunosti activitatea??! Daca da,atunci spune 5 lucruri pe care le-a facut Roman pentru judet!

km0 9 noiembrie 2012 at 9:13

@Stoia Mihnea : Macar Dl. Roman incearca sa colaboreze! Din punctul meu de vedere nu e nimic rau in asta. Dar ce sa mai zic de sustinatori PD sau ARD
cand voi numa cearta vreti sa fie in institutile de stat!

Oricum, il felicit pe Dl. Roman pt toate actiunile dansului!

Besnik 9 noiembrie 2012 at 8:38

In sfarsit se mai misca treaba si la CJ de cand domnul Roman este vicepresedinte. Multumim ca luati initiativa si puneti sistemul in miscare.

Aiudeanul liber(al) 9 noiembrie 2012 at 8:40

Nu se poare! Nimic, nimic despre extraordinarul aport al preafericitului si preafrumosului Atanasiu. Asta e prea de tot!

#### 9 noiembrie 2012 at 8:48

…asta e , jigniti-va reciproc pana va saturati , nu port nici o culoare politica fiindca nu ma mai incred in nimeni , dar ideea este ca cine rezolva infrastructura Paclisei acela are toate voturilor locuitorilor din acest cartier.Bafta !!!

gigi 9 noiembrie 2012 at 9:18

Stai linistit/a vor incepe lucrai si proiecte pe rupte atat o tabara cat si cealalta dupa care, ce sa vezi…surpriza…nu mai sunt fonduri sau mai bine zis, se termina campania, lucrarile se vor relua la pezidentiale ;). Hai noroc!

km0 9 noiembrie 2012 at 9:18

de cand e Pd-ul la putere in orasul asta nu au realizat nimic cu drumul ala batut de soarta! Asta arata interesul candidatilor ARD ..votatii si o sa fie fericiti sa fluiere pe banii nostri prin senat!

Selena 9 noiembrie 2012 at 11:30

Felicitari domnule Roman pentru eforturile depuse si pentru transparenta.

arthur 9 noiembrie 2012 at 12:41

felicitari pentru ca incercati sa faceti ceva…ca vad ca restul nu se prea inghesuie….

ulise 9 noiembrie 2012 at 13:08

Doamne ce prosti sunteti! Chiar credeti ca asta face florin roman? El va face locuri de munca promise in campanie. 10000. Cate a facut pana acum? Va meritati soarta Votati guvernul penal USL!!!!

nicoleta 9 noiembrie 2012 at 20:56

un om care a facut foarte multe pentru judetul Alba….Bravo domnul Florin Roman

Alex Danila 9 noiembrie 2012 at 21:06

FOARTE MULTE??!?!?!? Care-s alea foarte multe?!?

Comentariile sunt oprite