Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, deputat PNL: PSDăncilă și PSDPonta își bat joc de votul românilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pro România este noul partid balama din Parlamentul României, iar pesedistul vopsit Victor Ponta a confirmat că este de vânzare! Prețul: înființarea unui grup parlamentar, la care PSDPonta avea oricum dreptul, fără sa se vândă PSDancilă, sancționat prin votul masiv al românilor.

Matematica simplă arată că fără cele 24 de voturi ale noului PSDPonta, urmașii lui Dragnea nu l-ar fi putut impune de colegul lor de suflet roșu, Marcel Ciolacu, în fruntea Camerei Deputaților.

Lideri ai noului PSDPonta, fosta Pro România, cum este, fostul premier Tudose au votat chiar în fața chestorilor. Ca mulți alți pesediști vopsiți ai lui Ponta. Absolventul politic Victor Ponta uită că pe lângă cele 100 de voturi adunate de PNL, USR și PMP, 20 au mers la UDMR iar 11 au fost nule.

Așa că în fața matematicii simple, minciunile Dvs pălesc, domnule Ponta. Fiți bărbat și recunoașteți înțelegerea. Că sunteți președintele noului PSDPonta și că împreună cu “ciuma roșie” v-ați bătut joc de votul masiv al românilor!

Florin Roman, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei Agenția Națională pentru Protecția Mediului a anunțat miercuri, 24 iulie 2024,  depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Drum de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea