Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florin Roman contraatacă: ”Oracolul din Gâmbaș are ca principală sarcină de serviciu să fie șofer și slugă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman02Armonia în care conviețuiesc conducătorii Consiliului Județean Alba (chiar dacă oficial fac parte din partide politice aflate în opozitie), a fost tulburată vineri de un atac neașteptat, lansat de vicepreședintele PDL Alba, Sorin Bumb, care este și administrator public al județului, către un personaj denumit ”Omul Marilor Proiecte” sau ”Omul Marilor Gogoși” care, în opinia sa ”căpușează proiectele realizate de alții, încercând să-și lege numele de munca altora pentru a obține capital electoral”.

Deși în textul semnat de Sorin Bumb nu a fost amintit nici un nume, se pare că  vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, s-a simțit vizat, astfel că reacționat, postând un text pe o rețea de socializare:

”Ca orice pădure, și noi la CJ Alba avem uscăturile noastre. La figurat, că la propriu, e chiar durduliu, rotofei și tupeist, și își spune administrator public. Oracolul din Gâmbaș, are ca principală sarcină de serviciu să fie șofer și slugă. Dar și mentalitate de slugă. Acest bursuc ne spune nouă cum el, marele oracol, a reușit să convingă un ministru liberal, cel al Sănătății să deschidă spitalul din Ocna Mureș. Și toți liberalii din București s-au dat pe spate ca să-l rezolve pe acest frustrat :)) Nu tovarășe traseist politic, spitalul se deschide pentru că așa a dorit un ministru liberal și un șef de Casă de Sănătate, tot liberal.

Știu că pentru genul ăsta de frustrați e greu să înțeleagă că partidul lui, care a închis spitalul, nu mai este la guvernare. Iar spitalele le deschide și le închide Guvernul, nu primăria sau CJ Alba.

Regret că Ion Dumitrel acceptă astfel de ieșiri ale subordonaților săi și s-a înconjurat de astfel de nulitatate, definiția în carne și oase a pupincurismului politic. Sunt curios și eu să văd raportul de activitate a administratorului public al județului Alba. Iar apoi vă spun eu exact la ce e bun oracolul de la Gambaș!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea