Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, Călin Potor sau Adrian Simion? În aceste momente, membrii PNL Alba Iulia își aleg președintele

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, aproximativ 300 de membri ai organizației PNL Alba Iulia își aleg liderul pentru următorii 4 ani. În competiție sunt Florin Roman, Călin Potor și Adrian Simion.

Liberalii își aleg și vicepreședinții organizației municipale, 9 la număr, membrii biroului municipal, format din președinte, cei 9 vicepreședinți, 11 membri și 6 supleanți. Aceștia vor fi aleși în ordinea numărului de voturi pe care îl obțin.

La scrutinul organizat la Casa de Cultură a Studenților, participă toți liderii importanți ai partidului: pre;edintele PNL Alba Teodor Atanasiu, Simion Crețu, deputatul Dan Coriolan Simedru, Simone Albani, primarul Cugirului Adrian Teban, Nicolae Popa, Gabriel Pleșa, șamd.

Cele mai mari șanse să câștige funcția de președinte le are Florin Roman, vicepreședinte și purtător de cuvânt al PNL Alba. Acesta este considerat cel mai activ și vocal  liberal din Alba din ultimii ani.

Problema care se pune în acest moment este dacă Roman va reuși să obțină 50 la sută plus 1 din voturi, pentru a fi declarat învingător încă din primul tur.

În cazul unui al doilea tur de scrutin, întrebarea care se pune este dacă deputatul Călin Potor va reuși să obțină mai multe voturi din partea colegilor liberali decât purtătorul de cuvânt al PNL Alba Iulia, Adrian Simion.

Surpriza lui Florin Roman pentru membrii PNL veniți astăzi pentru alegerile interne din PNL Alba Iulia este un videoclip de prezentare (vezi mai jos), care îl va ajuta să facă economie de cuvinte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea