Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florin Roman a cerut să fie dezinfectat microfonul din Camera Deputaților, după ce fusese folosit de Marcel Ciolacu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Florin Roman, liderul deputaților PNL din Parlament, a cerut la ședința de luni, din plenul Camerei Deputaților, să fie dezinfectat microfonul, după un discurs al liderului PSD Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a luat cuvântul, în prezența premierului Ludovic Orban, la dezbaterea pe economie, fără mască de protecție. El a facut si o gluma acida. „Imi vine sa stranut, daca nu port masca suna Ponta la 112 si vine Vela si ma aresteaza”, a zis Ciolacu.

Dupa discursul in care liderul PSD a spus ca Parlamentul va da jos PNL de la guvernare prin motiune de cenzura, liderul deputatilor PNL, cu masca pe gura si nas, la fel ca premierul Ludovic Orban, s-a dus la pupitru si a cerut dezinfectarea microfonului dupa Marcel Ciolacu.

„Am rugamintea, legal, catre Secretariatul General, sa dezinfectati microfonul dupa ce ati vorbit”, a spus Florin Roman.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier

Bera Larisa

Publicat

în

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci (76 de ani), a murit pe patul de spital. El era internat de aproape o lună de zile în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea