Rămâi conectat

Politică Administrație

Firma Polaris M Holding SRL continuă acţiunea de distribuire a pubelelor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

  • Comunicat de presă

SC Polaris M Holding SRL ţine să-i asigure pe toţi locuitorii din municipiul Alba Iulia că societatea noastră are suficiente pubele de gunoi pentru a satisface toate cererile de pe raza municipiului. De când a semnat contractul de delegare a serviciului public de salubrizare cu Primăria Alba Iulia, angajaţii unităţii noastre au trecut la înlocuirea tuturor pubelelor pentru de­şe­uri. Până în prezent, 8.000 de astfel de pubele au fost împărţite în tot municipiul, în condiţiile în care până acum în oraş existau doar 6.000 de pubele. Alte 2.000 se află încă pe stocul SC Polaris M Holding SRL şi îşi aşteaptă destinatarii.
Singurii care până în acest moment nu au ajuns în posesia pubelelor sunt cei care nu au fost găsiţi de angajaţii societăţii noastre acasă, la momentul la care operaţiunea de distribuire de pubele a ajuns în acea zonă. SC Polaris M Holding îi asigură pe locuitorii din Alba Iulia că nu vor rămâne, însă, fără pubele. Cei care nu au ajuns încă în posesia lor, datorită prezenţei lor la serviciu sau în altă zonă decât cea în care locuiesc, la momentul distribuirii acestora, se pot adresa fără probleme societăţii noastre şi vor primi pubela. Aceştia pot suna la numărul de telefon 0372030606 iar pubela le va fi livrată direct acasă. De asemenea, locuitorii se pot adresa direct societăţii noastre, la sediul biroului comercial situat în Alba Mall (pe strada Tudor Vladimirescu nr. 50 A), ocazie cu care cererile vor fi preluate şi onorate de urgenţă. Nicio zonă din Alba Iulia nu va rămâne fără pubele, activitatea continuând până când vor fi satisfăcute solicitările tuturor celor care nu au fost găsiţi încă acasă.
Singura problemă pe care societatea noastră o întâmpină în onorarea contractului de delegare a serviciului public de salubrizare, semnat cu Primăria Alba Iulia, este legată în continuare de depozitarea deşeurilor municipale colectate de la populaţie, în condiţiile în care societatea care gestionează groapa de gunoi permite un acces restrictiv la deponeul municipal, în pofida faptului că SC Polaris M Holding colectează deşeurile în regim de permanenţă.
SC Polaris M Holding SRL ţine să îi asigure pe locuitorii municipiului Alba Iulia de faptul că acţiunea de înlocuire a pubelelor şi containerelor, precum şi acţiunea de semnare a noilor contracte de salubrizare va continua până la epuizarea tuturor cererilor venite de la locuitorii municipiului.
SC POLARIS M HOLDING SRL este singurul concesionar licenţiat al serviciului public de salubrizare menajeră în municipiul Alba Iulia, fiind totodată şi singurul operator autorizat să desfăşoare activitatea de colectare a de­şeurilor municipale în oraş şi să încheie contracte de prestare de servicii pentru salubrizarea menajeră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea