Rămâi conectat

Curier Județean

Firmă din Baia de Arieș, amendată cu 10.000 de lei de inspectorii ITM Alba pentru un angajat care lucra ”la negru”. Rezultatele controalelor din perioada 6-10 martie

Alexandra Mates

Publicat

în

O firmă din Baia de Arieș, cu domeniu de activitate în comerț, a fost amendată de inspectorii ITM Alba, după ce a fost descoperită că a primit în activitate o persoană muncind fără forme legale de angajare. Săptămâna trecută, au fost aplicate în total cinci avertismente și trei amenzi în valoare de 15.500 de lei, pentru nereguli depistate la firme din judeţ.

În perioada 6-10 martie 2017, inspectorii ITM Alba au efectuat controale în domeniul relaţiilor de muncă la 33 de unităţi comerciale din judeţ, cu un număr total de 1816 angajaţi. În urma controalelor efectuate au fost aplicate 6 sancțiuni, respectiv două amenzi în cuantum de 11.500 de lei, din care o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru munca nedeclarată și patru avertismente.

Entitatea sancţionată pentru muncă la negru:

S.C.TOM-GICU SRL (Baia de Aries) – comert -1 pers.fara forme legale de angajare – amenda in cuantum de 10.000 lei – art.260 alin.1.lit.e. Codul Muncii.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, inspectorii au controlat 27 de unităţi, la care au fost constatate 50 de deficienţe. A fost formulat un avertisment și aplicată o amendă în valoare de 4.000 de lei. Două evenimente se află în curs de cercetare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea