Rămâi conectat

Curier Județean

Firmă din Alba amendată de inspectorii ITM cu 10.000 de lei pentru “munca la negru”

Alexandra Mates

Publicat

în

O firmă din Alba a fost amendată săptămâna trecută de inspectorii ITM cu suma de 10.000 de lei pentru că a primit la muncă o persoană fără forme legale de angajare.  

 În perioada 23 – 27 septembrie, au fost efectuate controale în domeniul relaţiilor de muncă la 46 de unităţi comerciale, cu un număr total de 592 de angajaţi. Au fost constatate 92 de deficienţe şi aplicate sancţiuni în valoare de 26.000 de lei, din care 10.000 de lei pentru „munca la negru”.

Firma sancţionată de inspectorii ITM este S.C. Alimeli Blue SRL, care a primit amendă 10.000 de lei, pentru o persoană depistată în lucru  fără forme legale de anagajare.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 41 de firme şi constatate 74 deficienţe. Inspectorii ITM au aplicat 2 amenzi în valoare totală de 11.000 de lei şi 5 avertismente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan ar putea fi despăgubiți. Ce a propus APADOR-CH

Bera Larisa

Publicat

în

Șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan ar putea fi despăgubiți. Ce a propus APADOR-CH Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH) a propus despăgubirea printr-o sumă de bani, pe lângă înapoierea permisului, șoferilor care rămân fără permis de conducere în urma unui test rapid antidrog, care se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea