Rămâi conectat

Societate

Fire dinamică și puternică, Silvia Lupșa se bazează pe sprijinul apropiaților la balul bobocilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Balul Bobocilor 2014 la Colegiul Economic din Alba Iulia46Silvia Lupșa participă la Balul Bobocilor 2014, la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia ”trup şi suflet” și are convingerea că va ”învinge” cu sprijinul prietenilor, colegilor, cunoştinţelor şi al tuturor cititorilor ziarului ”Unirea”.

Se caracterizează ca fiind o fire dinamică, puternică, și dorește să devină pe zi ce trece din ce în ce mai bună, în toate domeniile de activitate.

”Îmi place să particip la acțiuni de orice natură, să câștig experiență, prieteni și noi cunoștințe și să fiu mereu victorioasă. Timpul liber îmi place să îl petrec împreună cu prietenii, să dansez și să mă distrez și să călătoresc în necunoscut. Idolul meu în viață este profesorul Andron Nicolae, un om demn de urmat și un profesor de „inimă” care predă „fericirea” și de la care mi-a rămas întipărit în minte motto-ul: „Umblă drept copile, nu te târî în viață!”, a spus Silvia.

Dacă vă place Silvia Lupșa şi consideraţi că merită titlul de Miss Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol.

[nggallery id=2441]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea