Rămâi conectat

Sport

Final cu scandal la „U” Cluj – Performanța Ighiu! Falub: „Am suferit foarte mult”, Manea: „Un scor nedrept”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Final încins al partidei „U” Cluj – Performanța Ighiu, scor 3-0 (1-0), în care s-a iscat o bătaie generală și două cartonașe roșii, primite de Florescu („U” Cluj) și portarul Sporea (Performanța Ighiu). Vizitatorii au suferit întâiul eșec stagional, momentul crucial al jocului fiind penalty-ul apărat de Albuț în minutul 17, la execuția lui Fetița.

Oficialii Performanței au reclamat după joc comportamentul nesportiv al gazdelor și faptul că secundul Raul Oargă a fost lovit cu o plasă, în acea încăierare, de o persoană de pe banca gazdelor.

Adrian Falub a început cu dreptul al treilea său mandat la „U” Cluj, dar a recunoscut că a avut multe probleme în acest joc. „Este prima dată în carieră când câștig după ce preiau o echipă. Am suferit mult, am întâlnit o ecipă foarte bună, organizată, care ne-a surprins. A rezultat un joc echilibrat, Performanța punându-ne probleme și nu știu cum ar fi decurs lucrurile dacă Albuț nu para acel penalty. Ne va fi foarte greu în acest campionat. Nu aveam nevoie de asemenea incidente la final, nu trebuia să se întâmple așa ceva, Florescu trebuia să fie mai înțelept„, a spus antrenorul care a promovat cu Unirea Alba Iulia în Liga 1 în 2009.

*Mihai Manea: „Rezultat mincinos, penalty-ul ratat – momentul decisiv”

„Un scor nedrept după aspectul întâlnirii, un rezultat mincinos.  Momentul decisiv a fost acel penalty irosit, iar în prima repriză am mai avut ocazii de a deschide scorul. Noi am jucat fotbal, dar experiența adversarilor a fost evidentă taxându-ne la primele două goluri, când am făcut greșeli de poziționare. Orice înfrângere este dureroasă, însă nu înțeleg atitudinea celor de la „U” care ne-au înjurat în permanență, iar în final Raul Oargă a fost lovit în acea încăierare”, a spus Mihai Manea, antrenorul oaspeților. Performanța a strâns un punct în ultimele două jocuri, când a primit 6 goluri și a coborât pe poziția a 7-a a ierarhiei.

Foto: eclujeanul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea