Rămâi conectat

Actualitate

Filmul săptămânii la Cinema Dacia: ”Sunt un mic ticălos 2”

Ziarul Unirea

Publicat

în

despicable-me-2-904030lÎn perioada 26 – 31 iulie, la Cinema ”Dacia” din Alba Iulia rulează filmul de animație ”Sunt un mic ticălos 2” (”Despicable Me 2”), în regia lui Pierre Coffin și Chris Renaud, voci: Jason Segel, Steve Carell.

Chris Meleandri, împreună cu echipa sa, ne invită la noi aventuri comice alături de (fostul?) superticălos Gru (Steve Carell), fetiţele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni şi… o suită de personaje noi şi scandalos de nostime.

Universal Pictures şi Illumination Entertainment au încântat publicul de pe tot globul în 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/Sunt un mic ticălos, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animaţie din istoria Americii ca încasări.

Filmul rulează de luni până miercuri, de la orele 15.00 și 17.30 și de vineri până duminică de la 15.00, 17.30 și 20.00 (joi – închis). Prețul unui bilet este de 6 lei. Spectacolele de la ora 15.00 beneficiază de preț redus – 4 lei.

Sursa: cinemagia.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea