Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

„Filmoferta” lunii martie la Cinematograful Dacia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

În luna martie, Cinematograful Dacia din Alba Iulia îi invită pe iubitorii de film să vizioneze o serie de filme, care îi au în distribuţie pe actori renumiţi ai Hollywood-ului. „Hansel şi Gretel” sau „Tărâmul Făgăduinţei” sunt doar două din filmele care compun oferta acestei luni la cinematograful albaiulian.

Iată oferta completă pentru luna martie:

   1-6 martie: Hansel şi Gretel

La 15 ani de la înfricoşătoarele evenimente din căsuţa de turtă dulce, Hansel şi Gretel sunt doi neîntrecuţi vânători de vrăjitoare. Chiar dacă se refac după chinul prin care au trecut, munca lor este relativ ușoară, pentru că blestemele și vrăjile nu se prind de ei. Primarul din Ausburg îi angajează pentru a vâna o vrăjitoare malefică – Janssen – care plănuiește să sacrifice mulți copii la „Luna roșie” peste 2 zile. Pentru ca lucrurile să nu fie simple, cei doi trebuie să se ocupe de șeriful Berringer care a acaparat puterea în Ausburg și conduce de asemena o vânătoare de vrăjitoare.

 

 

  8-13 martie: Hoaţa de identitate

Jason Bateman (Horrible Bosses) şi Melissa McCarthy (Bridesmaids) se află în fruntea distribuţiei de staruri din această comedie despre un tip cu nimic ieşit din comun care ajunge în situaţia de a lua măsuri extreme pentru a-şi recupera identitatea furată.

Acuzat de un şir nesfârşit de infracţiuni, inocentul Sandy Bigelow Patterson decide să se apere singur, pentru că poliţia e superaglomerată şi nu are niciun interes să aloce timp cazului său. Având la dispoziţie doar o săptămână pentru a da de hoaţa care i-a dat lumea peste cap, Sandy Bigelow Patterson porneşte într-o călătorie de peste 4000 de kilometri, tocmai în sudul Americii, pentru a o confrunta pe cea care are acum acces total la viaţa lui.

 

15-20 martie: Tărâmul Făgăduinţei

Steve Butler (Matt Damon) este un reprezentant al unei companii de exploatare a gazului. O serie de evenimente îi vor schimba viaţa după ce ajunge într-un orăşel unde angajatorii săi vor să pună mâna pe resursele naturale locale.

Steve e trimis la McKinley, un orăşel de provincie, împreună cu colega sa Sue Thomason (laureata cu Oscar Frances McDormand). În ultimii ani oraşul a fost lovit puternic de recesiunea economică, aşa că cei doi sunt convinşi că localnicii vor accepta imediat propunerea lor de a le ceda drepturile asupra bogăţiilor de sub pământurile lor, privindu-i ca pe nişte salvatori. Însă ceea ce părea o misiune de rutină potrivită pentru o vizită extrem de scurtă se complică pe plan profesiona.

 

22-27 martie: Zborul

Denzel Washington intră în pielea lui Whip Whitaker, un pilot de avion înzestrat şi respectat de către colegi şi superiori, pe care mass-media şi nord-americanii de rând îl percep ca pe un erou naţional după ce reuşeşte să aducă la sol un aparat de zbor atât de serios avariat încât niciun alt aviator nu ar fi fost capabil să îl redreseze. În momentul în care compania aviatică solicită efectuarea unei anchete care să stabilească fără putinţă de tăgadă cauzele producerii accidentului, ies la iveală inclusiv lacunele din conduita profesională a pilotului Whitaker.

 

29 martie – 3 aprilie: Mama

Laureat al Academiei de Film Americane, Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth, seria Hellboy) prezintă Mama, un thriller supranatural care spune povestea a două fetiţe care dispar într-o pădure în ziua în care părinţii lor sunt ucişi. Când sunt salvate câţiva ani mai târziu şi încep o nouă viaţă, fetele descoperă că cineva sau… ceva tot vrea să vină după ele… să le învelească seara la culcare.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea