// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Filiala USR Alba Iulia și-a desemnat noua structură de conducere. Beniamin Todosiu, ales în funcția de președinte

Beniamin Todosiu a fost ales în funcția de Președinte al Filialei USR Alba Iulia, fiind și singurul candidat înscris pentru această funcție pe buletinele de vot. Membrii USR Alba Iulia au optat pentru o structură funcțională formată din 3 vicepreședinți, funcții ocupate de Gordeș Ioana, Andrei Burnete și Horșa Ionuț.

În cadrul aceleași Adunări Generale s-au stabilit și membrii din echipa Biroului Local, din acesta făcând parte și Cristea Adrian, pe lângă președinte și cei 3 vicepreședinți aleși. Modalitatea de vot a fost votul secret, iar durata mandatului a fost stabilită la un an și jumătate.

În cadrul ședinței, s-a discutat și despre continuarea inițiativei filialei USR Alba Iulia de a se dezvolta și de a avea un contact direct cu comunitatea locală prin workshop-uri organizate, dar și despre înființarea filialei județene și a altor filiale locale care vor fi deschise până la finele acestui an.

„Sunt convins că putem avea în România un partid care respectă un statut, un partid care respectă oamenii și lucrează pentru oameni. Cred că este timpul să ieșim din zona de confort și să începem să ne implicăm în schimbarea viitorului nostru, să oferim oamenilor o soluție reală la consacratele și dezamăgitoarele partide politice existente. Și acesta este obiectivul nostru: să convingem cei 60% dintre românii care nu merg la vot, că este necesară schimbarea actualei clase politice cu o alta, responsabilă, integră și în slujba cetățenului,”  a declarat Președintele USR Alba Iulia Beniamin Todosiu.

În prezent, filiala Alba Iulia numără 15 membri activi și numeroși simpatizanți declarați. Fiecărui membru îi va reveni o responsabilitate legată de dezvoltarea filialei, strategia de partid, extinderea filialelor în județ, coordonarea în comunicare și PR, operațiuni și logistică în cadrul filialei Alba Iulia.

Cei care doresc să se alăture proiectului, pot să se înscrie pe adresa de email usralba1@gmail.com sau pe pagina de Facebook a filialei.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Filiala USR Alba Iulia și-a desemnat noua structură de conducere. Beniamin Todosiu, ales în funcția de președinte

 1. apoliticul 15.02.2018 la 14:08

  Un partid de drogati…

 2. 0000 15.02.2018 la 17:35

  Sunt convins,va lupta cu ardoare pentru interesul spatiului din fundal,eu i-as recomanda ,cu caldura,sa se mute acolo.Pentru noi,politica lui va avea doar efecte negative.

 3. C 15.02.2018 la 19:55

  Ca sa fim eleganți.. …ce partid e asta
  ….de cartier. Imi pare rau dar nu ne inspira încredere. De cand a intrat în parlament e măcinat de lupte de putere…. Si ei vor sa reprezinte opoziția puternică care sa ne determine sa speram ca putem scapa de ciuma rosie? Cunoscând persoane din “asa zisul partid” imi pare rau…..dar slabă calitate. La fel ca toata clasa politica.

 4. !!!!!! 16.02.2018 la 12:49

  Ciuma rosie,cred ca te referi la doamna scolita la Moscova,fica a securismului,la metodele securisto-politienesti-procuroresti,cu inspiratie si persistenta stalinista.