Rămâi conectat

Curier Județean

FC Zalău – Europa Alba Iulia 1-0 (0-0) *Eşec pentru Mănăilă la despărţire

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Europa Alba Iulia a pierdut în etapa a 11-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, în deplasare cu FC Zalău, scor 0-1 (0-0). Gruparea albaiuliană este într-un mare impas financiar, doi dintre fotbalişti (I. Andrea şi B. Cristea) au refuzat să facă deplasarea, iar acest joc se părea că este ultimul pe banca tehnică pentru antrenorul Dan Mănăilă, ce a anunţat că demisionează. Acest eşec pune capăt unei serii invincibile prin care „europenii” au adunat 10 puncte din ultimele 4 întâlniri. Unicul gol a fost înscris de ex-uniristul C. Sabou (min. 54), căpitanul gazdelor executând impecabil o lovitură liberă. „N-am jucat deloc rău, am şi ratat două bune ocazii, una în prima repriză prin M. Cristea, acelaşi jucător irosind egalarea în minutul 72„, a comentat Liviu Coacăză.

Pentru Europa au evoluat: Burdun – D. Lupşan, Al. Groza, Hârciagă, Arsene (77, Samoilă) – Bratima, Issa (82, Haiduc), M. Cristea, Circov – P. Muntean, R. Danciu (87, Oniche); rezerve R. Cotoară – Felindean. În ultimul joc din această toamnă, nou-promovata va întâlni pe stadionul „Minaur” din Zlatna, vineri, 16 noiembrie, pe Jiul Petroşani. În privinţa plecării principalului, Liviu Coacăză nuanţează despărţirea. „Mănăilă este sub contract, cu drepturile la zi şi noi nu renunţăm la serviciile sale. Rămâne la latitudinea sa ce va face, ce va decide„, a conchis Coacăză.

*Mănăilă rămâne!

După o discuţie purtată vineri seara cu Eugen Lăpădat, patronul echipei Europa, antrenorul Dan Mănăilă a promis că va fi prezent la antrenamentul divizionarei terţe, programat marţi! Asta deşi anumite surse îl dădeau drept instalat la CSO Cugir, al cărei antrenor Emil Ţimpea a renunţat din motive medicale (totuşi Ţimpea s-a răzgândit şi sâmbătă a fost prezent pe banca tehnică a cugirenilor la partzda cu Arieşul Apuseni). O altă soluţie pentru gruparea de sub Drăgana este fostul zlătnean Jan Gavrilă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea