Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FC Unirea Alba Iulia – Kinder Tg Mureş 0-5 (0-2), în al doilea meci al turneului de juniori C

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FC Unirea Alba Iulia a pierdut la un scor sever 0-5 (0-2) al doilea joc susţinut la turneul de zonă pentru juniori C, cu Kinder Tg Mureş. „Oboseala drumului şi-a spus cuvântul, dar scorul este unul nedrept. Noi am avut ocazii mari, nu le-am fructificat, iar adversarii ne-au taxat. Mai avem şanse de calificare, puţine, dar trebuie să batem „Ardealul” şi depindem şi de jocul rezultatelor”, a declarat antrenorul Vasile Ursu.

În celălalt meci, Şcoala de fotbal Ardealul – FC Bihor 2-1. Menţionăm că ieri, la debutul în grupa a 9-a, Unirea Alba Iulia a învins cu 3-0 (0-0) pe FC Bihor, ia Kinder Tg Mureş – Şcoala de fotbal “Ardealul” Cluj a fost 2-5 (2-1).

Antrenorul Vasile Ursu a mizat pe formula Suciu – Nanu, Olar, Cioplântă, Nicoară, Morar, Goguţa, Onacă, Fulea, Iacşa, Varodi, mai intrând Uţă, Constantin şi V. Idita.  Vineri, de la ora 11.00, FC Unirea va juca cu Şcoala de fotbal “Ardealul” Cluj. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea