Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Facebook lansează o aplicație dedicată sporturilor – „Facebook Sports Stadium”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inside The F8 Facebook Developers ConferenceFacebook a anuntat joi, 21 ianuarie, intrarea în universul sportiv, cu o nouă platformă de actualități sportive. Aceasta  va permite sutelor de milioane de utilizatori să schimbe informații despre evenimentele lor preferate, scrie AFP.

„Facebook Sports Stadium” va oferi actualizări online ale scorurilor meciurilor, va prezenta postarile prietenilor si comentarii precum si linkuri pentru vizualizare online.

Aceasta noua platforma va fi „un loc dedicat pentru experienta sporturilor in timp real, cu prietenii din lumea intreaga”, a explicat directorul de produs, Steve Kafka, pe bogul sau.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Cu 650 de milioane de fani ai sporturilor, Facebook este cel mai mare stadion din lume. Oamenii se indreapta deja spre Facebook pentru a sarbatori, a compatimi sau a vorbi raspicat cu prietenii lor si alti fani”, a adaugat el, precizand ca platforma ofera „senzatia ca priviti direct meciul cu prieteniii vostri, chiar daca nu sunteti impreuna”.

Serviciul este in curs de lansare pentru fotbalul american si va fi in scurt timp disponibil pentru alte sporturi precum baschetul si fotbalul.

sursa: hotnews


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Sufletele celor care mor în Săptămâna Luminată ajung în Rai? Credința populară că în această săptâmână ușile Raiului sunt deschise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sufletele celor care mor în Săptămâna Luminată ajung în Rai? Credința populară că în această săptâmână ușile Raiului sunt deschise, iar cele ale Iadului închise Săptămâna care urmează după Paște este o perioadă de împlinire sufletească, cea mai curată și mai frumoasă perioadă a calendarului bisericest, numită de către preoți și „Raiul anului bisericesc”, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea