Rămâi conectat

Curier Județean

„Fabrica de jucării” a ajuns la a III-a ediţie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

200 de jucării vor fi donate copiilor din Alba

    Astăzi, la ora 17.00, la Alba Mall are loc cea de-a treia ediţie a „Fabricii de bucurii” organizată de Fundaţia Comunitară Alba. Potrivit lui Dorin Sava, preşedintele Fundaţiei, până acum s-au strâns în jur de 200 de jucării care în mare parte vor fi donate unor familii cu posibilităţi materiale reduse, unor case de tip familial şi unor grădiniţe din judeţ. 10% din jucării vor fi licitate iar banii rezultaţi vor fi o parte donaţi, iar cu o parte se va constitui un fond de mediu din care vor fi finanţate alte proiecte destinate comunităţii. Solicitări de jucării pot fi trimise şi pe adresa de e-mail [email protected]. „Aşteptăm ca cei care au sugestii, propuneri, cei care cunosc o familie, un copil care s-ar bucura să primească o jucărie, să ne scrie la această adresă de e-mail şi să ne lase datele de contact pentru a putea lua legătura cu ei”, a precizat Dorin Sava. Toate jucăriile îşi vor găsi o destinaţie până de Anul Nou.
În cadrul evenimentului de azi de la Alba Mall va avea loc şi un spectacol susţinut de Silvan Stâncel, Antinia Simion şi corul Centrului de Cultură „Augustin Bena”. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Buletinul, obligatoriu la cumpărarea de energizante, tutun și alcool: Ce prevede noua lege

Bera Larisa

Publicat

în

Buletinul, obligatoriu la cumpărarea de energizante, tutun și alcool: Ce prevede noua lege Chelnerii și vânzătorii au acum dreptul să solicite buletinul clienților înainte de a vinde energizante, tutun sau alcool. Președintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care impune verificarea documentelor de identitate la achiziționarea produselor din tutun și alcool, pentru a reduce consumul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea