Rămâi conectat

Curier Județean

”Fă Rai din ce ai!” – un spectacol dedicat femeilor, la Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociaţia Femeilor din Alba, cu sediul în Sebeş, vă invită la spectacolul ”Fă Rai din ce ai!”, care va avea loc miercuri, 9 martie, de la ora 18.00, la Centrul Cultural ”Lucian Blaga” din municipiu, în Sala Iuliu Maniu.

afis sebes„Am reunit artişti (mai ales femei) din zona Sebeşului şi împrejurimi, amatori şi profesionişti, dar avem şi invitaţi surpriză. Cu toţii vor ca prin creaţiile lor artistice să aducă frumuseţe şi emoţie, la început de primăvară, în vieţile noastre. Veţi fi purtaţi pe aripi de poveste, îmbinând armonios tradiţia cu modernitatea. Spectacolul se adresează adulţilor şi este gândit pentru a satistace toate categoriile de vârstă, nu facem discriminare de gen, naţionalitate, religie sau convingeri politice”, a declarat Liliana Mihacea, preşedinta Asociaţiei Femeilor din Alba.

Manifestarea cuprinde: muzică populară – cu Teodora Neagu; poezie populară – Jeni Voina; muzică tânără – Corina Ofelia Corpodean şi elevii săi: Natalia Roncea, Alexandru Dreghici, Iulia Oltean şi Diana Oltean; dans sportiv – „Fantasy Dance” Sebeş – antrenor Ema Şalapi; prezentare de modă – Iulia Manciulea Tileagă; monolog teatral – Mirela Todea; expoziţie de icoane – Maria Colhon; expoziţie de obiecte tradiţionale din zona Sebeşului – Mărioara Capră şi Adriana Dahinten; invitaţi surpriză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea