Rămâi conectat

Politică Administrație

Extinderea rețelei electrice de distribuție pe strada Theodor Aman, din Alba Iulia, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Extinderea rețelei electrice de distribuție pe strada Theodor Aman, din Alba Iulia, pe masa consilierilor locali

Strada Theodor Aman ar putea beneficia de extinderea rețelei electrice de distribuție, proiect care va fi votat de către Consilierii Locali ai Municipiului Alba Iulia, în cadrul ședinței din data de 31 august.

Necesitatea realizării acestei investiţii rezultă din situaţia actuală a reţelelor de distribuţie a energiei electrice deţinută de către operatorul concesionar al reţelei.

Necesitatea realizării acestei investiţii rezultă din faptul că pe această stradă nu există reţea de distribuţie a energiei electrice şi dezvoltarea urbanistică a zonei impune realizarea acesteia.

Actualmente există un număr de 6 posibili abonaţi cu posibilitate de creştere la peste 30 de viitori abonaţi.

Valoarea totala estimata a lucrărilor este de 310.000,95 lei (+ TVA), asa cum rezulta din devizul general, respectiv 63.991,61 euro euro din care : C + M 240.300,00 lei, respectiv 49.603,67 euro iar durata de execuţie a acestora este de 2 luni.

Finanţarea investiţiei se va face din bugetul local si din bugetul Distribuţie Energie Electrică România – Sucursala Alba.

Conform calculelor de eficienţă întocmite de proiectant, în baza Ordinului ANRE nr. 36/2019, cota de cofinanţare a autorităţii locale este în proprţie de 50%, respectiv în sumă de 155.000,475 lei la care se adaugă TVA.

Față de cele prezentate mai sus propunem aprobarea cofinanţării obiectivului “Extindere reţele electrice de distribuţie str. Theodor Aman – Alba Iulia, la valoarea si indicatorii tehnico-economici din anexa 1.

Având în vedere prevederile Legii nr.500/2002 privind finanţele publice, cu modificările si completările ulterioare si ale legii nr.273/2006 privind finanţele publice locale cu modificările si completările ulterioare, in vederea promovării investiţiei este necesara aprobarea acesteia in Consiliul Local şi aprobarea participării autorităţii locale în cadrul contractului de finanţare şi execuţie lucrări, cu suma de 155.000,475 lei, calculată potrivit datelor din S.F.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea