Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Extinderea rețelei electrice de distribuție pe o stradă din cartierul Orizont din Alba Iulia: Proiectul de hotărâre, pe masa consilierilor locali

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Extinderea rețelei electrice de distribuție pe o stradă din cartierul Orizont din Alba Iulia: Proiectul de hotărâre, pe masa consilierilor locali

Un proiect pentru extinderea rețelei electrice de distribuție pe strada Orizont 18, din Municipiul Alba Iulia, se află pe masa consilierilor locali, în cadrul ședinței din 28 martie.

Municipiul Alba Iulia a solicitat, către operatorul Distribuţie Energie Electrică România, extinderea reţelei de energie electrică pe strada Orizont 18 in conformitate cu Legea 123/2012-Legea energiei electrice si prevederile art. 16 din Ordinul ANRE nr. 36/2019. Distribuţie Energie Electrică România a întocmit, conform prevederilor legislative, studiul de fezabilitate pentru investiţia mai sus menţionată. Zona studiată este o stradă publică, strada Orizont 18.

Necesitatea realizării acestei investiţii rezultă din starea tehnică actuală a reţelelor de distribuţie a energiei electrice deţinută de către operatorul concesionar al reţelei, respectiv reţelele electrice nu sunt pozate pe toate străzile.

Investiţia are următoarele caracteristici tehnice :

Valoarea totala estimata a lucrărilor este de 162484,35 lei fără TVA, asa cum rezulta din devizul general, iar durata de execuţie a acestora este de 3 luni.

Finanţarea investiţiei se va face din bugetul local si din bugetul operatorului Distribuţie Energie Electrică România – Sucursala Alba.

Conform calculelor de eficienţă întocmite de proiectant, în baza Ordinului ANRE nr. 36/2019, cota de cofmanţare a autorităţii locale este în proprţie de 39,32%, respectiv în sumă de 63888,85 lei la care se adaugă TVA.

Fata de cele prezentate mai sus propunem aprobarea cofinanţării obiectivului ’’Extindere reţele electrice de distribuţie pe strada Orizont 18, din Municipiul Alba Iulia” la valoarea si indicatorii tehnico-economici din anexa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea