Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

EXCLUSIV Senatorul PDL Nicolae Dobra pleacă la UNPR pentru a putea candida la Primăria Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senatorul Nicolae Dobra va părăsi PDL şi va candida din partea UNPR la Primăria Sebeş la alegerile din 10 iunie. Dobra a spus că va face anunţul săptămâna viitoare în Senat, ocazie cu care îşi va anunţa colegii că rămâne parlamentar independent, poziţie din care va susţine în continuare Guvernul Ungureanu.

Senatorul a declarat exclusiv pentru ziarul „Unirea” că a luat decizia de a pleca din PDL şi de a se înscrie în UNPR pentru că vrea să candideze la Primăria Sebeş şi consideră că nu poate face acest lucru decât susţinut de un partid. „Vreau să candidez la Primăria Sebeş iar partidul din care fac eu parte (n.r. – PDL) nu mă vrea pe mine. Consider că atât activitatea mea ca şi consilier local la Sebeş cât şi acţiunile mele ca parlamentar mă recomandă ca şi candidat la Primăria Sebeş. Deşi mi-am manifestat dorinţa de a candida nu am fost pus în sondajele pe care PDL le-a făcut pentru Primăria Sebeş însă pot să vă spun că stau mai bine decât alţi colegi. Nu iau în considerare varianta de a candida independent pentru că nu cred că pot face acest lucru fără o echipă care să mă susţină”, a declarat Nicolae Dobra.

*Nicolae Dobra: „Nu am vorbit cu Mircea Hava pentru că nu-mi răspunde la telefon”

El a spus că nu l-a informat pe liderul PDL Alba, Mircea Hava, despre decizia sa pe motiv că acesta nu i-a răspuns niciodată la telefon de câte ori l-a sunat. „Am vorbit doar cu câţiva colegi din PDL despre această decizie a mea. Cu domnul Hava nu am vorbit pentru că nu-mi răspunde la telefon. Dacă într-un mandat preşedintele partidului îţi răspunde la telefon doar de două ori, ce să mai zici”, a precizat Nicolae Dobra.

*”Nu voi pune beţe în roate Guvernului Ungureanu”

Senatorul a spus că deşi va părăsi grupul PDL din Senat nu are de gând să voteze împotriva Guvernului Ungureanu. „În principiu nu voi vota împotriva Guvernului Ungureanu pentru că ţara trebuie să meargă în varianta  asta până la alegerile generale. Nu am de gând să pun beţe în roate actualului Guvern”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea