EXCLUSIV: Aiudeanul Szabolcs Szekely (ACS Poli Timişoara) nu îşi doreşte să evolueze în naţionala de fotbal a Ungariei!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Szabolcs Szekely (28 de ani), fotbalist care a început să practice sportul rege la Metalul Aiud, şi care a evoluat şi pentru formaţia Unirea Alba Iulia (în anul 2006) infirmă informaţiile apărute în presă, conform cărora se gândeşte serios să îşi ia cetăţenia maghiară pentru a evolua în naţionala Ungariei.

A fost o dezinformare majoră, o ştire scoasă din contextul unei declaraţii, în care am fost întrebat de echipa naţională a României. Am acasă înregistrarea integrală a dialogului şi, în primul rând eu nici măcar nu am frate. Oricum, părinţii s-au supărat foc şi o să ofere un comunicat oficial pe această temă„, a declarat vârful din Banat, care va intra în vacanţă în 19 decembrie.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Golgeterul echipei ACS Poli Timişoara, cu 9 goluri în 15 partide, Szabolcs Szekely nu se aşteaptă să fie convocat de Victor Piţurcă la naţionala României, deşi traversează cea mai bună perioadă a sa din cariera de fotbalist, dar nu s-a gândit să îşi ia cetăţenia maghiară pentru a evolua în selecţionata de fotbal a vecinilor noştri. Un alt român care a jucat pentru Ungaria este actualul antrenor al Ceahlăului Piatra Neamţ, Vasile Miriuţă. Szabolcs Szekely este antrenat la ACS Poli Timişoara de Aurel Şunda, tehnicianul LEGENDĂ al fotbalului albaiulian. „Am fost întrebat de reporteri dacă mi-aş dori să joc pentru echipa Naţională a României şi am răspuns că e greu, pentru că la lot sunt fotbalişti foarte valoroşi„, a conchis S. Szekely, desemnat recent cel mai bun atacant al anului 2013 în cadrul Galei Fotbalului Românesc.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

sursa foto: facebook

Tudor Stan

Must de Jidvei

1 comentariu

Tete 5 decembrie 2013 at 20:04

….prietene eu in locul tau as fii onorat sa joc in nationala Ungariei pt ca este vb de sangele care iti curge prin vene si cred ca ar trebuii sa fii madru de faptul ca esti maghiar , as fii onorat si daca as juca in nationala Romaniei daca as fii in locul tau pt ca este tara in care te-ai nascut si in care te-ai format ca om orice vei alege aiudenii sunt mandrii de performantele tale sportive!…RESPECT MAXIM!

Comentariile sunt oprite