Rămâi conectat

Sport

EXCLUSIV: Aiudeanul Szabolcs Szekely (ACS Poli Timişoara) nu îşi doreşte să evolueze în naţionala de fotbal a Ungariei!

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Szabolcs Szekely (28 de ani), fotbalist care a început să practice sportul rege la Metalul Aiud, şi care a evoluat şi pentru formaţia Unirea Alba Iulia (în anul 2006) infirmă informaţiile apărute în presă, conform cărora se gândeşte serios să îşi ia cetăţenia maghiară pentru a evolua în naţionala Ungariei.

A fost o dezinformare majoră, o ştire scoasă din contextul unei declaraţii, în care am fost întrebat de echipa naţională a României. Am acasă înregistrarea integrală a dialogului şi, în primul rând eu nici măcar nu am frate. Oricum, părinţii s-au supărat foc şi o să ofere un comunicat oficial pe această temă„, a declarat vârful din Banat, care va intra în vacanţă în 19 decembrie.

Golgeterul echipei ACS Poli Timişoara, cu 9 goluri în 15 partide, Szabolcs Szekely nu se aşteaptă să fie convocat de Victor Piţurcă la naţionala României, deşi traversează cea mai bună perioadă a sa din cariera de fotbalist, dar nu s-a gândit să îşi ia cetăţenia maghiară pentru a evolua în selecţionata de fotbal a vecinilor noştri. Un alt român care a jucat pentru Ungaria este actualul antrenor al Ceahlăului Piatra Neamţ, Vasile Miriuţă. Szabolcs Szekely este antrenat la ACS Poli Timişoara de Aurel Şunda, tehnicianul LEGENDĂ al fotbalului albaiulian. „Am fost întrebat de reporteri dacă mi-aş dori să joc pentru echipa Naţională a României şi am răspuns că e greu, pentru că la lot sunt fotbalişti foarte valoroşi„, a conchis S. Szekely, desemnat recent cel mai bun atacant al anului 2013 în cadrul Galei Fotbalului Românesc.

sursa foto: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea