Ex-uniristul Nicolae Carnat a ajuns în Danemarca, transferat de Esbjerg de la Wolverhampton

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Ex-uniristul Nicolae Carnat are parte de o nouă provocare, fiind împrumutat de la Wolverhampton de echipa daneză Esbjerg până în vara anului viitor! Fotbalistul în vârstă de 19 ani, descoperit de Vasile Ursu în Cetatea Marii Uniri trece la un nivel superior în carieră, după ce din 2014 a evoluat în Anglia.

Originar din Mihalţ, acesta a îmbrăcat tricoul „lupilor”, după cea jucat câţiva ani la Academia „Gheorghe Hagi”, unde a fost coleg de generaţie cu Ianis Hagi, fiul „Regelui”.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Dupa ce l-au adus pentru 500 000 de euro pe Adi Petre de la UTA, Esbjerg a obtinut imprumutul lui Nicu Carnat de la Wolverhampton. Carnat, 19 ani, a facut antrenamente cu prima echipa a clubului englez si a fost un om important la U23. Tot la Esbjerg ar putea ajunge inca un roman. Deian Sorescu s-a antrenat in ultima saptamana cu echipa retrogradata din prima liga daneza la finalul sezonului trecut si i-a impresionat pe nordici. Esbjerg fB, divizionara secundă daneză care tocmai îl transferase pe arădeanul Adrian Petre, iar acum se formează o legiune românească în curtea formaţiei ce are 5 titluri și 3 cupe ale Danemarcei în palmares

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dan HENEGAR

Must de Jidvei