Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Evenimente la  Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cadrul ambiental al bibliotecii este cel mai potrivit pentru întâlniri şi dialoguri, lecturi împreună, dezbateri pe diverse teme, exersarea creativității și imaginației. Liantul, structura relaţională care adună în ghem firele acestei lumi, menţinându-i coeziunea, felul de a fi este comunicarea 

Joi, 28 iunie, ora 17.00, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, Cercul de scriere creativă Verbum este locul în care imaginația, creativitatea și buna dispoziție sunt ingredientele principale ale întâlnirilor. La acestea se adaugă ingeniozitatea „exercițiilor” de scriere creativă propuse participanților, mediul cald și plăcut și compania atât de binevenită a cărților. Pornind de la tema: „În spatele cuvintelor – dialoguri” participanții sunt invitați să scrie o poveste, să imagineze situații, să aleagă un final.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cercul de scriere creativă Verbum este un proiect cultural destinat tinerilor și adulților care practică arta scrisului.

Vineri, 29 iunie 2018, orele 18.00, Seratele Bibliotecii, proiect cultural derulat în parteneriat cu Asociația „Sfânta Maria Magdalena”, reunesc în spațiul familiar al bibliotecii oameni de diferite vârste și preocupări care doresc să cunoască, să înțeleagă și să comunice, împărtășind experiențe și idei. Tema întâlnirii este „Acceptarea”.

Seratele Bibliotecii se desfășoară în cadrul proiectului 7.5 Parteneriate din Proiectul de management 2017-2020 care are ca scop încheierea de parteneriate și colaborări cu entități culturale (instituții publice de cultură, ONG, instituții de învățământ, mass-media etc.).

Întâlnirile offline pe care biblioteca vi le propune în această săptămână au ca obiectiv ceea ce Gabriel Liiceanu numea „Principiul dez-depărtării” findcă, nu-i așa, „Cartea e un mijloc de a sta de vorbă cu departele tău” (Noica).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea