Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Evaluare Naţională 2013: Vezi la ce oră se afişează notele şi paşii care trebuie urmaţi pentru înscrierea la liceu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

evaluare-nationalaRezultatele la evaluarea naţională se vor afişa sâmbătă, 29 iunie, la ora 15.55 pe portalul edu.ro, precum şi la avizierele şcolilor, după ora 16.00.

Imediat după ce şi-au văzut nota, elevii şi părinţii au la dispoziţie 6 ore, în intervalul orar 16.00 – 22.00, pentru depunerea de contestaţii la Evaluarea Naţională

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În perioada 30 iunie – 2 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, iar în 3 iulie vor fi afişate rezultatele finale, notele urmând să conteze la admiterea în liceu. După soluţionarea contestaţiilor elevii de clasa a VIII-a se vor înscrie pe baza mediei obţinute la examen, la liceul preferat. Înscrierea la liceu are loc la sediul unităţii şcolare absolvite de către elevi şi se va face prin completarea fişei de admitere.

Elevii vor completa fişa specială de admitere în perioada 5 -9 iulie.

În fişa de admitere se vor completa codurile liceelor, în ordinea preferinţelor, listă care se află pe fiecare inspectorat judeţean în parte.

După ce vor completa fişa de admitere, reprezentanţii din centrul zonal de admitere vor transmite pe suport electronic baza de date comisiei judeţene până pe 11 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea