Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Eurostat: România înregistrează cea mai mare creştere economică din UE, în trimestrul al treilea din 2014

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A bank employee counts Euro notes at Kasikornbank in BangkokRomânia înregistrează cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană în trimestrul al treilea din 2014, comparativ cu trimestrul precedent, potrivit unei estimări preliminare anunțate vineri de Oficiul european pentru Statistică (Eurostat).

Datele prezentate de Eurostat sunt similare cu estimările anunţate în această dimineaţă de Institutul Naţional Statistică (INS).  Potrivit acestora, economia României a crescut în trimestrul trei din acest an cu 1,9% faţă de trimestrul doi, iar avansul a fost de 3,3 procente comparativ cu perioada similară din 2013.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, în primele nouă luni ale anului 2014, Produsul intern brut a crescut, comparativ cu acelaşi interval al anului 2013, cu 2,8%, pe seria brută şi cu 3,1% pe seria ajustată sezonier, conform datelor comunicate de INS.



Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Ocoliș a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, un proiect prin care două străzi urmează să fie reabilitate. Mai exact, strada Pociovaliște 700 m. și drumul Jgheburoasa 9.100 m. urmează […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea