Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Europarlamentarul Victor Negrescu are birou și în Republica Moldova

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

victor-negrescu-inaugurare-1Vicepreședintele PSD Alba Victor Negrescu și-a inaugurat sâmbătă, 4 octombrie biroul de europarlamentar din Chișinău, Republica Moldova.

„Am ţinut să deschid acest birou întrucât în ultimii 7 ani m-am ocupat de politica europeană la nivelul Partidul Social Democrat prin structura PES activists România, reţeaua membrilor şi simpatizanţilor PSD interesaţi de afacerile europene. Am intrat astfel în contact cu foarte mulţi cetăţeni simpli, dar şi cu mai mulţi membri ai Partidului Democrat din Moldova interesaţi de aceste subiecte. Sper ca astfel să punem bazele unei structuri similare la nivelul Republicii Moldova. În calitate de membru în Comisia de Bugete dar şi de cel mai tânăr europarlamentar român îmi declar disponibilitatea pentru a sprijini parcursul european ales de către cetăţenii Republicii Moldova şi de a fi un punct de legătura pentru tinerii interesaţi de problematicile europene”, a spus Victor Negrescu, citat de europarlamentariisd.ro.

La sfârșitul lunii iulie Negrescu și-a inagurat biroul din Alba Iulia, promisiunea electorală fiind crearea Ambasadei Moților la Bruxelles.

Negrescu are 28 de ani și este cel mai tânăr europarlamentar român. Acesta a candidat pe locul 17 de pe lista PSD-UNPR-PC și a ajuns în Parlament, după retragerea Ecaterinei Andronescu. Negrescu activează în Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European şi este membru permanent în Comisia pentru bugete şi în Delegaţia la Adunarea Parlamentară Paritară ACP-UE.

Foto europarlamentariisd.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea