Rămâi conectat

Ştirea zilei

EUROPARLAMENTARE 2014 | „Somnul” lui Teodor Atanasiu naşte „monştri”!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Teodor Atanasiu vorbeşte de funie în casa spânzuratului, atunci când ne dă lecţii despre cum să ne organizăm propria campanie electorală. Poate că am apleca, cu mai multă tragere de inimă, urechea la spusele dumnealui, dacă nu s-ar afla într-o poziţie de-a dreptul ingrată, aceea de creator şi protector al celui mai toxic personaj pe care l-a dat scena politică judeţeană în 25 de ani, ne referim desigur la Omul Marilor Indemnizaţii – Florin Roman. Domnul Atanasiu este foarte atent la paiul din ochii altora, fără a vedea bârna din propriii ochi. Altfel, nu putem înţelege cum, sub oblăduirea şi probabil chiar cu îndrumarea lui (că e preşedintele PNL Alba de ani şi ani) a putut lua naştere personajul monstruos de care aminteam.
comunicat psdEste în spirit liberal, domnule Atanasiu, să „plantezi” oameni ca Florin Roman, care să vegeteze ani de zile pe bani publici (încasând sute de mii de euro) în consilii de administraţie pentru care nimic nu-l recomandă, în afară de dumneavoastră? Personajul în discuţie, până la data „plantării”, nu avea nici un fel de experienţă profesională ca economist. Singura lui activitate a fost cea de jalnic ziarist specializat în ode aduse, culmea, chiar unor colegi de-ai noştri din PSD.
Este în spirit liberal, domnule Atanasiu, să-i acuzi pe alţii de denigrare, uitând de jignirile şi ameninţările pe care protejatul şi promovatul dumneavoastră, Florin Roman, le-a împărţit cu largheţe în dreapta şi-n stânga, în spaţiul public, mai multor personaje, de la jurnalişti la oameni politici, tuturor celor care îndrăznesc să respire altfel decât vrea Florin Roman?
Este onestă, domnule Atanasiu, atitudinea protejatului şi promovatului dumneavoastră, Florin Roman, de a califica, cu un tupeu fără margini, Partidul Social Democrat ca fiind un “partid-stat”, în condiţiile în care în judeţul Alba Partidul Naţional Liberal a fost şi a rămas la Putere? Să ne amintim că Partidul Naţional Liberal deţine, în Alba, fotoliul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba şi majoritatea posturilor de directori din serviciile deconcentrate.
Cine a transformat, domnule Atanasiu, o instituţie publică, OIR POSRU Regiunea Centru, în serviciul de presă al unui partid? Noi sau PNL, după cum a scris presa locală? Se spune că o protejată a protejatului dumneavoastră, Florin Roman, a fost promovată pe un post bine remunerat de director adjunct, deşi nici ea, după modelul mentorului, nu are experienţa profesională necesară postului, fiind un simplu purtător de cuvânt. Este în spirit liberal, domnule Atanasiu, să foloseşti oamenii plătiţi din bani publici pentru a redacta comunicate de presă defăimătoare la adresa adversarilor?
Noi vă respectăm, domnule Atanasiu, aşa cum îi respectăm pe toţi liberalii adevăraţi din Alba, chiar dacă acum suntem adversari. În virtutea unei posibile refaceri a USL, după 25 mai, vă sugerăm să priviţi în ograda proprie, unde “somnul” dumneavoastră naşte “monştri”. Aveţi grijă, domnule Atanasiu, ca “monstrul” pe care l-aţi creat să nu se întoarcă împotriva dumneavoastră!

Bogdan MEDREA, preşedintele TSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea