Rămâi conectat

Politică Administrație

Eugen Teodorovici, eliberat din funcția de consilier onorific al premierului. Tudose: Nu accept să aflu din presă ce declară un consilier – surse

Ziarul Unirea

Publicat

în

Eugen Teodorovici nu mai este consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, au confirmat, vineri, pentru Agerpres, surse oficiale. Demiterea vine la o zi după ce Teodorovici a făcut declaraţii pe tema posibilei impozitări a Bisericii şi a criticat măsuri guvernamentale.

Potrivit surselor citate, Teodorovici nu a respectat „disciplina comunicării” de la nivelul Executivului. „E un principiu. Nu îl mai încalcă nimeni de astăzi din aparatul premierului”, au mai spus sursele citate.

Senatorul PSD a criticat, joi, la o emisiune TV, finanţarea unui stadion din Teleorman, cu 12 milioane euro, aşa cum a decis Ministerul Dezvoltării. El a vorbit şi despre posibilitatea impozitării Bisericii, idee care a fost criticat vineri de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Premierul s-a arătat deranjat de faptul că a aflat declaraţiile consilierului său onorific din presă. „Nu accept să aflu ce declară un consilier din presă”, ar fi spus Tudose.

Eugen Teodorovici a fost numit consilier onorific al prim-ministrului printr-o decizie a lui Mihai Tudose din 4 iulie. Activitatea lui Teodorovici în această calitate este neremunerată, conform deciziei șefului Guvernului.

sursa: agerpres, news.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea