Rămâi conectat

Actualitate

Eşti atlet la golit rafturile? Nu rata “Varatonul cumpărăturilor” la Alba Mall: Vouchere de 600 de euro, biciclete şi un ocean de alte premii

Alexandra Mates

Publicat

în

Vouchere de 600 de euro pentru vacanţe de vis, biciclete, aparate de varatonul cumparaturilor la Alba Mallaer condiţionat şi un ocean de alte premii te aşteaptă la Alba Mall, dacă participi la “Varatonul cumpărăturilor”.  În perioada 8 iulie- 2 august 2013,  în toate magazinele din Alba Mall poţi face shopping de performanţă! Cu fiecare produs cumpărat, în valoare de 100 de lei, ai o şansă în plus la o super-vacanţă.

 Aşadar, dacă eşti atlet la golit rafturile…campion la “prins promoţii”, maratonist la shopping….eşti norocos!

 Complexul comercial Alba Mall a pregătit săptămânal câte o super-vacanţă de lux. Orice produs cumpărat în valoare de 100 de lei din orice magazin Alba Mall, îţi aduce o şansă în plus la o super-vacanţă. Plus aparate de aer condiţionat să stai în casă relaxat şi zeci de biciclete.

 Participă şi tu la Varatonul cumpărăturilor în Alba Mall – shopping mall inclusive , unde fiecare 100 de lei cheltuiţi pe un bon de cumpărături din magazinele din Alba Mall în perioada campaniei, aduc o şansă la premiile oferite : 4 vouchere de 600 de euro, fiecare pentru o vacanţă de vis, aparate de aer condiţionat, biciclete şi un ocean de alte premii!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea