Rămâi conectat

Sport

Emilia Gușat, doamna atletismului albaiulian, aleargă către Îngeri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Emilia Gușat, distinsa doamnă a atletismului albaiulian, a plecat să alerge în lumea Îngerilor.  Doamna „Mili”, o figură marcantă a atletismului din Alba în ultimele decenii, ne-a părăsit la vârsta de 79 de ani, dar va rămâne în memoria generală drept o persoană dedicată mișcării, o pasionată a sportului.

Emilia Gușat a fost multiplă campioană națională la competițiile de profil dedicate alteților veterani, reprezentând în numeroase rânduri România la nivel internațional, la Campionate Europene, Campionate Mondiale sau Campionate Balcanice, strângând o salbă impresionantă de medalii, atât în prbele de alergare cât și în cele de marș.

În ultima perioadă, din pricina problemelor de sănătate, nu a mai luat startul în cursele atletice atât de îndrăgite, preferând să se retragă discret. Legitimată la CS Unirea Alba Iulia, Emilia Gușat a fost în permanență în prim-planul atletismului autohton la acest nivel, al veteranilor, însă acum își continuă cursa în Ceruri.

Familia anunță că înmormântarea se va săvârși vineri, 3 decembrie, la ora 14.30, la capela Cimitirului „Corona” din Alba Iulia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea