Rămâi conectat

Actualitate

eMag va angaja anul acesta 300-400 de oameni. Ce salarii oferă cel mai mare jucător din eCommerce-ul local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

eMag, cel mai mare jucător din eCommerce-ul local, va angaja anul acesta încă 300-400 de oameni, căutând în special specialişti pe zonele de data scientists şi business intelligence, conform lui Iulian Stanciu, CEO al companiei, potrivit wall-street.ro.

Veniturile angajaților la cel mai mare jucător din eCommerce-ul local sunt rotunijite de un sistem de bonusări, scrie Digi24.ro.

 “Suntem în proces continuu de talente”, punctează el. eMag are în prezent peste 1.000 de angajaţi.

În medie, un programator al eMag are salariu de 7.000-8.000 de lei. Sistemul de bonusari variază de la departament la departament. “În zona de tech, de exemplu, nu oferim bonusare, întrucât ar fi foarte greu de cuantificat şi măsurat. Ne bazăm pe salariile solide şi, de asemenea, de bunăvoinţă angajaţilor şi capacitatea şefilor de departamente”, explică Iulian Stanciu.

În zonele comerciale, sistemul de bonusari este clar, ţinând de cât vinde fiecare angajat. “Avem o angajată, în showroom-ul de la Cluj-Napoca, care reuşeşte să vândă garanţii extinse, lună de lună, de mii de lei. În cazul garanţiilor extinse, marjele noastre de profit sunt mai mari, aşa că putem oferi şi bonificaţii mai solide. Astfel, ea primeşte bonusuri lunare de 3-4.000 de lei, peste salariul ei de bază, de circa 1.500 de lei”, spune Stanciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea