Rămâi conectat

Actualitate

Elis a vândut pavaje de aproape 1 milion de lei către un mall important din București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elis Pavaje, cel mai mare jucător de pe piaţa de profil, controlat de fa­milia Goţa, a livrat elemente de ame­najare exterioară în valoare de 950.000 de lei, TVA inclusă, pentru ParkLake, mallul din București de 180 milioane euro al celor de la Sonae Sierra şi Caelum Development.

park_lake_mallContractul  a constat în furnizarea de pavele, dale tactile pentru persoa­nele cu deficienţe de vedere, precum şi blocuri de zid, elemente de gard şi elemente pentru trepte. Toate acestea acoperă o suprafaţă totală de aproximativ  18.000 mp, potrivit zf.ro.

Produsele livrate au fost utilizate pentru delimitări ale spaţiilor verzi, realizarea zonelor pietonale şi amenajarea spaţiului de legătură dintre centrul comercial ParkLake şi Parcul Alexandru Ioan Cuza. Suprafaţa amenajată se întinde pe circa 18.000 mp, iar în realizarea acesteia au fost utilizate sortimente din gama premium, realizate din beton vibropresat, mai scrie zf.ro.

Elis Pavaje, producatorul  de pavaje, rigole, dale, borduri, boltari si multe alte produse dedicate unei amenajari estetice si functionale, si-a inceput activitatea in 1991 ca o mica afacere de familie, cu o productie de doar 17 mp/zi, realizata pe un utilaj artizanal.

In timp, experienta si-a spus cuvantul, iar acum, dupa 25 ani de activitate, compania a dezvoltat cea mai larga gama de pavaje de pe piata romaneasca, aducand in completare un pachet de servicii special creat pentru a intampina necesitatile clientilor in toate aspectele amenajarii spatiilor cu pavaje.

Astazi, Elis Pavaje reprezinta o echipa formata din 420 de angajati ale caror eforturi asigura o productie de peste 8.000 mp/zi  in doua unitati de productie


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea