Rămâi conectat

Ştirea zilei

Eliberare refuzată pentru fostul secretar de stat ANOFM Silviu Bian

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au respins din nou solicitarea fostului secretar de stat de la ANOFM Silviu Bian de a fi eliberat din arest preventiv şi judecat în stare de libertate.

„În baza art. 300/2 Cod proc.pen. constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului BIAN SILVIU, menţinând starea de arest a acestuia. Respinge, ca neîntemeiate, cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu obligarea de a nu părăsi ţara precum şi cererea de liberare sub control judiciar formulate de acelaşi inculpat. Cu recurs în 24 de ore”, se arată în minuta instanţei din 1 februarie 2012.

Silviu Bian a fost trimis în judecată de procurorii DNA în noiembrie 2011, pentru fapte de corupţie. Alături de el au mai fost trimişi în judecată directorul OIPOSDRU din cadrul ANOFM, Alexandra Maria Ţichindelean, pentru luare de mită şi Cristache Ristea, denunţătorul lui Bian şi director al Centrului Naţional de Formare Profesională a Personalului Propriu Râşnov, pentru complicitate la infracţiunea de luare de mită în formă continuată.

Bian a fost prins în flagrant în 15 octombrie 2011 în timp ce primea mită 82.000 lei de la subalternii săi de la AJOFM Râşnov. Fostul secretar de stat obişnuia să pretindă sume de bani provenite în urma unor proiecte cu finanţare europeană, totalul calculat de procurori ajungând la aproape 270.000 euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea