Rămâi conectat

Actualitate

Elevii nu vor fi testați antiCovid nici săptămâna viitoare. Raed Arafat: „Achiziția a fost contestată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii nu vor fi testați antiCovid nici săptămâna viitoare. Raed Arafat: „Achiziția a fost contestată”

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat miercuri că achiziția testelor de salivă pentru elevi a fost contestată, astfel că procedura este blocată până la soluționarea problemei.

„Achizitia testelor Covid-19 de saliva pentru scoli a fost contestat la CNSC de una din firmele participante. Asta ne obliga sa nu mai semnam niciun contract pana iese prima decizie a primei instante. Dar IGSU, care semneaza aceste contracte subsecvente pe baza licitatiei facute de ONAC, nu va putea semna pana se pronunta CNSC. Speram sa avem pronuntare cu celeritate.

Sunt oferte dar cu contestatia stiti foarte bine ca sunt reguli. In stocurile noastre nu există teste.

Depindem de decizia pe care o ia CNSC privind testele în școli, de cât de repede ne vine, ea poate spune să continuăm că reclamația firmei nu e justificată sau poate cere reevaluarea. China intră în vacanță câteva săptămâni în noul an, deci e posibil să avem probleme cu lanțul de aprovizionare”, a spus Raed Arafat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea