Rămâi conectat

Actualitate

Elevii din clasele terminale VOR PUTEA REVENI la școală în intervalul 2-12 iunie. Revenirea este OPȚIONALĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele a anunțat că elevii din clasele terminale, care au în acest an examenele de Evaluare Națională și de Bacalaureat, vor putea reveni la școală după 2 iunie, pentru a se pregăti. Klaus Iohannis a menționat că aceștia vor fi maximum 10 într-o sală de clasă, iar orele vor dura maximum 2-3 ore, timp în care se vor pregăti pentru examenele naționale.

“Elevii din clasele terminale, a VIII-a, a XII-a, a XIII-a – unde este cazul, la profesională în anii terminali – vor putea, atenție, vor putea reveni la școală după 2 iunie, între 2-12 iunie, pentru a se pregăti pentru examenele naționale.

Evaluarea Națională și Bacalaureatul se vor organiza așa cum au fost ele planificate din capul locului, însă cu respectarea unor reguli foarte stricte, de distanțare.

Vor sta la distanță mare unii de alții, vor intra pe un coridor, vor ieși pe alt coridor. Se vor face dezinfecții regulate, se va măsura temperatura tuturor persoanelor care intră în școală, și multe alte reguli care vor fi explicate în detaliu de reprezentanții Ministerului Educației”, a președintele.

Astfel, anul școlar 2019/2020 va fi încheiat în modul de învățământ la distanță, prin cursuri online, cu medii încheiatele de acum. Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a și Bacalaureatul se vor desfășura după calendarul stabilit, dar cu păstrarea unor reguli de prevenție pentru a elimina riscul unei răspândiri a pandemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vești bune pentru părinți: Alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii

Bera Larisa

Publicat

în

Vești bune pentru părinți: Alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii Vești bune pentru peste 3 milioane de beneficiari. Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială a anunțat că alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii. Citește și: Rechizite școlare pentru elevii din clasele primare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea