Rămâi conectat

Ştirea zilei

Elevii din Blaj, acces GRATUIT la toate evenimentele sportive în limita a 20% din capacitatea Sălii Polivalente

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Elevii din Blaj, acces GRATUIT la toate evenimentele sportive în limita a 20% din capacitatea Sălii Polivalente

Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a anunțat prin intermediul paginii sale personale de pe o rețea de socializare o veste foarte bună pentru tinerii elevi din localitate. Aceasta privește accesul gratuit al elevilor la evenimentele sportive organizate în Sala Polivalentă, cu o limitare a capacității la 20%, adică 400 de locuri disponibile.

Doritorii se vor putea bucura de această oportunitate prin intermediul școlilor la care elevii sunt înregistrați. Tinerii ce doresc să participe la evenimentele sportive trebuie să se adreseze săptămânal diriginților sau învățătorilor lor, care vor facilita accesul acestora în Sala Polivalentă. De asemenea, este important de menționat că elevii vor putea participa la aceste evenimente doar însoțiți de cadrele didactice.

Primul eveniment major în care se va aplica această măsură este Supercupa României, programată pentru data de 30 septembrie. Pentru această competiție, vor fi distribuite 435 de bilete prin intermediul unităților de învățământ din Blaj.

Scopul acestei inițiative este de a încuraja implicarea activă a tinerilor în sport și de a promova un stil de viață sănătos în rândul copiilor și adolescenților din Blaj. De asemenea, se dorește construirea unei culturi sportive și de evenimente care să contribuie la dezvoltarea unor relații interumane de calitate, bazate pe corectitudine și fair-play.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10 decembrie | Spectacolul musical pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la Inspire Cinema din Alba Mall, din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie | Spectacolul musical pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la cinematograful din Alba Mall, din Alba Iulia Teatru la Cinema are plăcerea să anunțe că duminică, 10 decembrie, de la ora 11:30, locuitorii orașului Alba Iulia sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, ÎN […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare