Elevii Colegiului Naţional „Titu Maiorescu” Aiud s-au umplut de aur
Recent, s-a desfăşurat prima etapă a evaluării naţionale la informatică din anul şcolar 2010 – 2011, organizată de Fundaţia de Evaluare în Educaţie, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Academia Română, concurs la care au participat şi elevi ai Colegiului Naţional ”Titu Maiorescu” Aiud, pregătiţi cu pasiune de prof. Sorin Groza. Din acest an, concursul face parte din proiectul ”Paşi spre performanţă”, fiind foarte aşteptat de elevi, deoarece le dă posibilitatea să-şi verifice cunoştinţele pe etape de parcurgere a materiei, în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele evaluări, examene şi competiţii.
La această etapă au participat un număr de 51 de liceeni pasionaţi de informatică, toţi obţinând punctaje mari (33 elevi având peste 80 de puncte) şi confirmând astfel buna pregătire la informatică. Printre peformeri se numără şi doi fraţi: Nicoleta şi Ovidiu Decean. Dar iată care sunt elevii care s-au remarcat la această etapă: Ovidiu Decean, Alexandru Mihu (cls. IX), Valentin Brad (cls. X), Andrei Chiorean, Nicoleta Decean, Gheorghe Georgiu, Adrian Holom, Sebastian Mesaroş, Florin Raţiu, Florin Stan (cls. XI), obţinând locul I cu punctajul maxim de 100 puncte şi medalie de aur; George Florea (cls. XI) locul III şi medalie de bronz. Au mai obţinut diplome de merit elevii Alexandru Beldean, Diana Tiuca (cls. IX), Dorin Şimon, Oana Chioreanu, Delia Lie, Florin Onciul (cls. X). Rezultatele complete pot fi consultate accesând site-ul concursului, www.evaluare-edu.ro. Tuturor felicitări pentru frumoasele rezultate obţinute şi mult succes la viitoarele concursuri.
Robert GHERGU
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
FOTO | Chef Alexandru Helju, bucătarul de 32 de ani din Alba, a pierdut marea finală în competiția Chefi la cuțite. Premiul era de 30.000 de euro
FOTO | Chef Alexandru Helju, bucătarul de 32 de ani din Alba, a pierdut marea finală în competiția Chefi la cuțite. Premiul era de 30.000 de euro Chef Alexandru Helju, bucătarul de 32 de ani din Alba, a pierdut după o finală extrem de discutată, marea finală din emisiunea Chefi la Cuțite și nu a […]
FOTO | Canep Art, proiect născut în Alba din dorința de a readuce în prezent tradițiile și meșteșugurile autentice. Identitatea românească adusă în prezent prin ateliere de cusut și brodat
Canep Art, proiect născut în Alba din dorința de a readuce în prezent tradițiile și meșteșugurile autentice. Identitatea românească adusă în prezent prin ateliere de cusut și brodat Cu siguranță fiecare dintre noi a auzit povești despre tradițiile, obiceiurile și meșteșugurile românești, fiecare zonă având o frumusețe aparte. De curând am cunoscut-o pe Anca Țîrlea, […]
Tradiții și superstiții în Ajunul Crăciunului: Ce obiceiuri sunt păstrate cu sfințenie, în toate regiunile țării
Tradiții și superstiții în Ajunul Crăciunului: Ce obiceiuri sunt păstrate cu sfințenie, în toate regiunile țării Sărbătoarea Nașterii Domnului sau Crăciunul, a reușit în România să încorporeze o serie de tradiții cu substrat păgân, care au rămas în diferite zone ale țării, încă din timpurile precreștine. Potrivit credințelor, obiceiurile au fost păstrate pentru caracterul lor […]