Rămâi conectat

Actualitate

Elevă de 16 ani înjunghiată, în prima zi de școală, de o altă fată: Conflictul ar fi pornit din cauza unui băiat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevă de 16 ani înjunghiată, în prima zi de școală, de o altă fată: Conflictul ar fi pornit din cauza unui băiat

O adolescentă, în vârstă de 16 ani din municipiul București a ajuns la spital după festivitatea de la școală, după ce a fost înjunghiată de o altă fată. Atât agresoarea, cât și adolescenta înjunghiată au fost audiate mai multe ore de polițiști. Se pare că totul s-ar fi întâmplat pentru că cele două nu au putut împărți un băiat.

Totul s-a întâmplat pe strada Jiului din Sectorul 1 din București, imediat după ce s-a terminat festivitatea de începere a noului an şcolar. Fata a fost înjunghiată în picior, dar, din fericire, nu a necesitat internarea în spital. Mama și tatăl fetei agresate sunt indignați de incident și spun că vor depune o plângere, transmite Realitatea Plus.

„Știu doar că au tăbărât pe ea 3 fete. Nu le cunoaște pe niciuna. A lovit-o pe la spate. Mi se pare din filme. Zici că suntem în filme de acțiune. Nu e normal ca un copil minor să aibă briceag la ea, să lovească cu el. Nu există. Nu conștientizez lucrul asta. Nu pot sa trec cu vederea asemenea lucru. Erau toată gașca. A rămas cu un băiat în urma şi au traversat să meargă spre parc. De acolo, fetele din spate au venit şi au dat în ea, s-au bătut şi una din spatele ei a venit si a înjunghiat-o şi au fugit”, a spus mama fetei.

„Am înțeles că au fost prieteni și, probabil, din gelozie a crezut că sunt împreună. Urmează să mergem la INML să scoatem certificat medico-legal și vedem cum va fi ancheta. Sigur că vom depune plângere”, a spus tatăl fetei.

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea