Rămâi conectat

Actualitate

Elena Udrea, candidatul oficial al PMP la alegerile PREZIDENŢIALE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elena udrea 1Elena Udrea este candidatul oficial al PMP pentru alegerile prezidenţiale. Decizia a fost luată  marţi de către reprezentanţii PMP, reuniţi în Colegiul Naţional. Europarlamentarul Cristian Preda a fost singurul care a votat împotriva candidaturii Elenei Udrea.

Udrea a precizat, după şedinţă, că şeful campaniei sale va fi Eugen Tomac şi că de miercuri va începe strângerea de semnături.

Ea a mai spus că este singura care îl poate bate pe Victor Ponta în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, a declarat marţi că îi va cere preşedintelui Traian Băsescu să o susţină în „competiţia grea” pentru Cotroceni, arătând că orice cetăţean poate semna pentru mai mulţi candidaţi.

Elena Udrea a spus, după şedinţa Colegiului Naţional al PMP în care a fost votată doar cu un vot împotrivă drept candidatul acestui partid la prezidenţiale, că liderii PMP vor avea o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu.

„Orice cetăţean poate semna pentru mai mulţi candidaţi. A rămas astăzi că vom purta o discuţie cu preşedintele României, este cel căruia noi dorim să-i convingem electoratul să vină să voteze alături de noi. Noi suntem cei care afirmăm şi ne comportăm ca atare că dorim să ducem mai departe reformele începute de Traian Băsescu. Evident că vom vorbi cu preşedintele şi evident că îi voi cere să mă susţină în această competiţie grea, cea mai grea competiţie pe care o poate avea un om politic”, a precizat Udrea.

Ea a mai spus că este omul politic care „poate duce mai departe steagul pe care Traian Băsescu l-a ridicat în România”.

Sursa: Mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea