Rămâi conectat

Sport

Egal în campionat pentru FCU 1948 Craiova înaintea meciului de Cupă cu CSM Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Egal în campionat pentru FCU 1948 Craiova înaintea meciului de Cupă cu CSM Unirea Alba Iulia

FCU 1948 Craiova vine la Alba Iulia pentru meciul de Cupa României cu CSM Unirea după un egal pe teren propriu în liga a doua de fotbal.
A fost 1-1, vineri după amiază, în partida din Bănie cu CSC 1599 Șelimbăr, care a deschis runda cu numărul 4 din „B”-ul fotbalistic autohton.
Interesant este că FCU 1948 Craiova a avut ca adversară tocmai formația pe care a eliminat-o CSM Unirea Alba Iulia în turul anterior al Cupei României, după 2-1 pe „Cetate”.
Acest 1-1 cu CSC 1599 Șelimbăr este primul pas greșit de pe teren propriu din noul sezon competițional pentru formația patronată de Adrian Mititelu. Croatul Matko Babic a înscris în minutul 8 pentru formația din județul Sibiu, profitând de o gafă defensivă uriașă a lui Lekiatas, pentru ca egalitatea să fie restabilită de Andrea Padula, în minutul 69, ambele reușite fiind spectaculoase.
Cotată drept favorită în partida cu CSM Unirea Alba Iulia, FCU 1948 Craiova anunță, prin vocea antrenorului principal, că nu se va culca pe-o ureche… „Nu cred că este niciun meci ușor, nu cred că Craiova își poate alege un adversar de care să spună: cu el câștig sută la sută! Sunt meciuri grele toate, meciuri cu abordări diferite… Pentru noi rolul de favorită este greu de interpretat, pentru că joci cu echipe care se apără, care-și închid spațiile, iar atunci trebuie să ai dinamică bună, trebuie să ai calitate”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă de după meciul cu CSC 1599 Șelimbăr.
foto: facebook CSC 1599 Selimbar
(L.V.D.)

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Benny Adegbuyi, luptătorul aiudean, va reprezenta România pentru centura IBA International, în  gala Dracula Boxing Show de la Brașov

Bera Larisa

Publicat

în

Benny Adegbuyi, luptătorul aiudean, va reprezenta România pentru centura IBA International, în  gala Dracula Boxing Show de la Brașov Benny Adegbuyi, luptătorul de kickbox crescut în Aiud, va reprezenta România pentru centura IBA International și centura promoției Dracula Boxing Show. Evenimentul va avea loc în luna octombrie a acestui an. Citește și: VIDEO| Luptătorul aiudean […]

Citește mai mult