Rămâi conectat

Actualitate

Eficacitate de până la 97% a vaccinului anti-Covid produs de Sinovac, anunță Bio Farma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bio Farma, compania farmaceutică indoneziană, a anunțat faptul că datele preliminare a rezultatelor din studiul clinic desfășurat asupra vaccinului produs de compania chineză Sinovac relevă o eficacitate de până la 97%.

„Echipa noastră care conduce studiul clinic a constatat, în termen de o lună, că datele intermediare relevă o eficacitate de până la 97%”, a declarat Iwan Setiawan, purtător de cuvânt al Bio Farma.

Bio Farma nu a furnizat date cu privire la numărul de participanţi care au fost infectaţi pe parcursul studiului clinic în care sunt implicate circa 1.600 de persoane, notează Reuters.

Iwan a declarat că Bio Farma va aştepta rezultatele finale şi a precizat că se aşteaptă ca Agenţia pentru alimente şi medicamente din Indonezia să autorizeze în sistem de urgenţă la sfârşitul lunii ianuarie, pentru a se putea începe campania de vaccinare în masă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Într-un oraș din România, oamenii sunt amendați dacă nu au numere pe casa sau pe ușa apartamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-un oraș din România, oamenii sunt amendați dacă nu au numere pe casa sau pe ușa apartamentului Într-un oraș din România, oamenii pot primi amenzi dacă nu au număr pe ușa apartamentului. Primăria din Oradea a încasat până acum peste 3.000 de astfel de amenzi. Cei care nu au numărul apartamentului trecut pe ușa de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea